Auto Moto Invest Bun venit, noii generații ŠKODA OCTAVIA!

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Bun venit, noii generații ŠKODA OCTAVIA!
12.11.2019

Bun venit, noii generații ŠKODA OCTAVIA!

A patra generație a celui mai vândut model  ŠKODA a fost dezvăluită. La fel de fascinantă și cu o mulțime de îmbunătățiri, noua  ŠKODA OCTAVIA este gata să-și continue povestea de succes! Să o explorăm împreună!

noua ŠKODA OCTAVIA

A patra generație a OCTAVIEI este recunoscută instantaneu. Din fiecare unghi. Se bazează pe limbajul de proiectare din a treia generație pentru a arăta mult mai dinamic și sigur. Farurile cu LED-uri Full Matrix îți vor lumina calea, în timp ce farurile  din spate în formă de C sunt îmbunătățite prin indicatori dinamici.

Oliver Stefani, Directorul Departamentului de Design ŠKODA, spune: „Valorile fundamentale ale OCTAVIEI au fost întotdeauna funcționalitatea, practicabilitatea, eleganța și designul atemporal. În noua generație, ne-am concentrat asupra  designului ca valoare de bază. Noua OCTAVIA este mai dinamică și mai emoțională ca oricând și în același timp funcțională și practică. Am reușit să combinăm aceste aspecte foarte eficient și sunt sigur că oamenii le vor aprecia."

Șoferul și pasagerii se vor simți răsfățați în  noul interior. „Habitaclul spațios și aerisit vine cu o arhitectură complet nouă, dar rămâne fidel liniei tipice ŠKODA, care combină perfect funcționalitatea și estetica. Forma tabloului de bord a fost inspirată de fața caracteristică a mașinilor ŠKODA și încorporează suport pentru mână, astfel încât șoferului să fie mai ușor să controleze afișajul”, spune Oliver Stefani.

Noua OCTAVIA este prima ŠKODA care dispune de  head-up display. O altă inovație revoluționară este transmisia automată DSG , ceea ce a făcut posibilă înlocuirea manetei selectorului cu un modul de control mic. Acest lucru a modificat fundamental aspectul consolei centrale. Divertismentul la bord este asigurat de sisteme de infotainment de generația a treia, versiunea de top a gamei oferind un ecran complet de 10 inch. Un climat eficient de control este în "mâinile" sistemului de aer condiționat automat în trei zone.

Noile caracteristici de siguranță sunt un alt domeniu important. Tot aici, noua OCTAVIA a făcut pași mari. Este primul model ŠKODA, de exemplu, care oferă asistență la coliziune,  Turn Assist, făcând virajele la stânga și mai sigure (în mașinile cu volan pe stânga) și Exit Warning, vă avertizează dacă se poate provoca o coliziune cu o mașină care trece sau un biciclist atunci când deschideți portiera. O altă caracteristică nouă, Informații de trafic local, vă poate avertiza cu privire la riscurile de trafic pe drum. Sistemul vă poate avertiza, de exemplu, cu privire la gheața de pe drum sau la alte obstacole.

Noua OCTAVIA este nu numai plăcută de admirat, dar și-a menținut și și-a îmbunătățit practicabilitatea. Volumul său deja impresionant al portbagajului a crescut până la 640 de litri în versiunea estate în timp.

Există o mulțime de alegeri motorizarea noii OCTAVIA. În afară de motoarele pe benzină îmbunătățite, care pot fi echipate cu tehnologie hibridă ușoară (mHEV) și motoare diesel Evo de generație nouă, există și o unitate de gaz natural comprimat (CNG). Noua OCTAVIA este disponibilă chiar și hibrid plug-in. Și da, nu vă faceți griji, vor fi lansate și modelele derivate RS și SCOUT.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.