Auto Moto Invest Fă cunoștință  Laura!Noul tău asistent digital personal!

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Fă cunoștință  Laura!Noul tău asistent digital personal!
03.10.2019

Fă cunoștință  Laura!Noul tău asistent digital personal!

Întotdeauna ai putut să vorbești cu mașina ta. Dar acum începe o nouă eră în care mașina îți va răspunde la ceea ce ai de spus!

Laura

Ți se pare o corvoadă să introduci comenzi pe afișajul sistemului de infotainment și ai prefera în schimb o mașină care să îți asculte fiecare cuvânt? Atunci fii atent, pentru că acest asistent digital este perfect pentru tine. Numele ei este Laura și își face debutul în SUV-ul urban ŠKODA KAMIQ și în compactul ŠKODA SCALA.

Comunicarea cu asistentul digital Laura este intuitivă și o poți controla fără să iei mâinile de pe volan sau privirea de la drum. Acest lucru se datorează faptului că nu trebuie să apeși pe niciun buton pentru a o activa. Pur și simplu îî spui „Ok, Laura” și poți începe apoi să îi vorbești.

Laura stăpânește deja șase limbi și chiar înțelege dialectele. În mod evident, vorbește engleză, dar și germană, spaniolă, franceză, italiană și, având în vedere proveniența sa, cehă. Laura este întotdeauna conectată la cel mai înalt rang al sistemului de infotainment Amundsen, care, prin intermediul eSIM încorporat, este constant online. Drept urmare, Laura are acces non-stop la internet și poate răspunde prompt și flexibil la întrebările și comenzile tale.

Și ce anume îi poți spune Laurei să facă? Ai putea chiar să-ți încerci norocul, desigur, deoarece nu știi niciodată la ce va putea să răspundă. Ea are un set larg de abilități care urmează să se extindă continuu în viitor. De exemplu, poți  deja să îi dictezi un mesaj text Laurei, spune-i să se orienteze până la destinație pe cea mai scurtă rută sau cere-i să cânte o parte din muzica ta preferată.

Odată cu tehnologia în continuă dezvoltare , va veni un moment în care Laura va putea, de asemenea, să se implice în mici discuții. Conversațiile cu ea curg lin pentru că înțelege fluxul natural al propozițiilor întregi, astfel încât nu este nevoie, de exemplu, să înveți fraze predefinite. Un detaliu - de neatestat și cu atât mai plăcut - este că atunci când vorbești cu Laura, radioul nu este mutat complet, ci doar scăzut în volum, astfel încât să obții sentimentul unei conversații autentice. Laura va deveni compania ta ideală în călătorii.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.