Auto Moto Invest iV și G-TEC. Alternativele verzi SKODA

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. iV și G-TEC. Alternativele verzi SKODA
11.09.2019

iV și G-TEC. Alternativele verzi SKODA

Viitorul mobilității este marcat din ce în ce mai mult de modelele alternative. Această tendință este reflectată și la ŠKODA: pe lângă plug-in-ul SUPERB iV și CITIGOe iV complet electric, sunt lansate și două mașini propulsate de gaz natural comprimat (CNG) - SCALA G-TEC și KAMIQ G-TEC.

Scala si Kamiq

SUPERB iV și CITIGOe iV sunt poarta de intrare a lui ŠKODA către lumea eMobilității. SUPERB iV este un hibrid plug-in, ceea ce înseamnă combinarea unui motor cu combustie internă și a unui motor electric pentru a furniza o putere de 160 kW.

Poate rula strict pe motorul ectric până la 56 km în ciclul WLTP. Vehiculul poate circula și cu un motor pe benzină. Desigur, puteți combina ambele unități pentru a genera cât mai multă putere și totuși beneficiați de o plimbare care nu ar putea fi mai economică.

SUPERB iV va fi disponibil cu nivelele de echipare Ambition, Style, luxuriantul Laurin & Klement și sportivul Sportline.

CITIGOe iV este primul vehicul Skoda integral electric. Este propulsat de un motor electric de 61 kW.

Cu dimensiunile sale compacte, portbagajul de 250 de litri și cuplul maxim disponibil de la start, CITIGOe iV este companionul perfect pentru traficul urban. 

Familia G-TEC este în creștere

Motoarele electrice nu sunt singura alternativă pe care o vom vedea mai mult la viitoarele mașini ŠKODA. Gazul natural comprimat este o altă alternativă pentru motoarele cu ardere internă, având emisii mai mici. Călcând pe urmele OCTAVIA COMBI G-TEC, familia CNG ŠKODA se va extinde pentru a include compactul ŠKODA SCALA G-TEC și SUV-ul urban ŠKODA KAMIQ G-TEC, ale căror  prototipuri - similare versiunilor de producție - sunt expuse la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an. 

SCALA și KAMIQ sunt primele mașini Skoda construite pe platforma MQB, ceea ce înseamnă că se pot lăuda cu sistemele avansate de asistență la șoferi asociate, în principal, cu mașinile din clasele superioare. Tehnologic, sunt un pas important înainte, deoarece, de exemplu, au fost dotate cu cele mai recente generații de sisteme de infotainment, permițându-le să fie mereu online. Caracteristici de proiectare, cum ar fi indicatoarele de direcție dinamice și numele ŠKODA aplicat pe hayon (care de fapt a debutat cu SCALA) sunt cireașa de pe tort.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.