Modelul anului 2020 ŠKODA FABIA vine cu două variante noi de echipare!

> Pachetele opționale Black și Confort pentru modelul ŠKODA FABIA disponibile începând cu anul 2020> Noul Pachet Black poate fi opțional combinat cu un acoperiș negru> Senzorul de mișcare suplimentar pentru sistemul de acces, pornire și ieșire fără cheie KESSY îmbunătățește siguranța
Fabia 2020

Mladá Boleslav, 23 iulie 2019 - ŠKODA FABIA debutează modelul anului 2020 cu două noi pachete de echipamente opționale. Noul Pachet Black disponibil începând cu anul 2020 oferă accente sportive, cum ar fi grila radiatorului neagră și jantele din aliaj negru. Noul pachet Confort combină diverse opțiuni de echipare, cum ar fi asistența la lumină și ploaie, senzorii de parcare și încălzirea scaunelor, ceea ce face conducerea FABIEI chiar mai plăcută și mai sigură. În plus, un nou senzor de mișcare în sistemul de introducere fără cheie KESSY oferă o siguranță sporită.

 

În vara anului 2018, ŠKODA FABIA a trecut printr-o actualizare completă.Caracteristicile adăugate la mașina populară includ farurile opționale și lămpile din spate, precum și caracteristicile suplimentare de siguranță, cum ar fi Blind Spot Detect și Low Traffic Alert. Pentru a marca debutul modelului anului 2020, producătorul ceh oferă acum două pachete de echipamente noi pentru seria de modele. Pachetul opțional Black îmbunătățește aspectul modelului ŠKODA FABIA și oferă accente sportive. Acesta include o grila neagra ŠKODA care se inspiră din modelul FABIA MONTE CARLO, varianta sportivă a modelului. Alte caracteristici negre includ capacele oglinzilor laterale și jantele din aliaj, care vin în două dimensiuni diferite: matonele de 15 inch și aliajele VIGO de 16 inch. Farurile de lumină LED întregesc pachetul negru, care poate fi, de asemenea, opțional combinat cu un acoperiș negru.

 

 

Pachetul Confort pentru nivelele de echipare Ambition și Style.

Cu noul său pachet Confort, ŠKODA îmbunătățește atât siguranța, cât și confortul condusului în ŠKODA FABIA. Oferit pentru nivelele de echipare Ambition și Style, pachetul include asistența pentru lumină și ploaie, care activează automat farurile și ștergătoarele de parbriz, dacă este necesar, precum și senzorii de parcare din față și din spate. Încălzirea scaunului pentru șofer și pasagerul din față oferă o experiență plăcută de ședere pe vreme rece, în timp ce jeturile de spălare a parbrizului încălzite împiedică înghețarea lichidului ștergătorului în timpul iernii.


Sistemul KESSY cu un nou senzor de mișcare

Sistemul opțional de intrare KESSY are acum un nou senzor de mișcare în cheie. Reduce si mai mult riscul ca cineva sa fure sau sa intre intr-o ŠKODA FABIA. Dacă cheia mașinii nu este mișcată timp de 15 minute, de exemplu pentru că se află într-un sertar sau pe biroul proprietarului, semnalul radio este oprit automat. De îndată ce cheia este mutată din nou, semnalul radio va reveni online. Modelul ŠKODA FABIA poate fi apoi deblocat în mod obișnuit și motorul poate fi pornit prin intermediul butonului Start, toate fără a manipula cheia.