1. Noutati
  2. NOUA ŠKODA KODIAQ RS: SPORTIVITATE, CONFORT LA UTILIZAREA ÎN COTIDIAN ȘI SPAȚIU GENEROS
27.09.2018
STIRI DE LA SKODA

NOUA ŠKODA KODIAQ RS: SPORTIVITATE, CONFORT LA UTILIZAREA ÎN COTIDIAN ȘI SPAȚIU GENEROS

Cel mai sportiv KODIAQ oferă spaţiu din plin, plus un pronunțat caracter practice.

Interior Skoda KodiaqRS

› KODIAQ RS cu tapiţerie Alcantara, cu cusături contrastante diamond-cross pe scaune şi pe panourile uşilor
› Cel mai sportiv KODIAQ oferă spaţiu din plin, plus un pronunțat caracter practic
› SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din 2018

Mladá Boleslav, 25 septembrie 2018 – ŠKODA KODIAQ RS este noul model sportiv, poziţionat în vârful gamei mărcii auto ceheşti. Peste doar o săptămână, SUV-ul ultra-sportiv va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris din 2018. Cel mai nou model al familiei ŠKODA RS îmbină sportivitatea cu spaţiul interior mare şi flexibil, la care se adaugă şi caracterul practic specific tuturor modelelor acestui fabricant auto din Cehia.

Scaunele sport cu tetierele integrate, oferite ca dotare standard pentru ŠKODA KODIAQ RS, au şezutul şi spătarul îmbrăcate în Alcantara: un material frecvent utilizat în motorsport. Cusăturile contrastante şi detaliile roşii, plus Alcantara perforată creează accente vizuale aparte. Secţiunile laterale ale scaunelor sunt acoperite cu piele carbon şi, la fel ca detaliile cotierei centrale şi a cotierelor de pe portiere, sunt rafinate cu cusături decorative roşii.

Volanul sport cu cusături contrastante roşii şi cu noua emblemă RS

Volanul sport multifuncţional este decorat cu emblema RS, dar şi cu cusături contrastante roşii. Pe panourile uşilor sunt aplicate detalii din Alcantara, dar aici, modelul distinctiv, diamond-cross, este accentuat de cusături negre. Planşa de instrumente cu finisaje de carbon, plafonul interior capitonat cu negru şi pedalierul din oţel inoxidabil desăvârşesc designul sportiv al modelului ŠKODA KODIAQ RS. Şi bineînţeles că acest SUV ultra-performant păstrează şi calităţile deja consacrate ale gamei KODIAQ: spaţiu din plin pentru cinci sau şapte persoane, un portbagaj mare şi dotările şi funcțiile Simply Clever, specifice modelelor ŠKODA.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.