Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. NOUL SPORTIV ŠKODA KAROQ SPORTLINE
06.08.2018
PREZENTARE

NOUL SPORTIV ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Paris 2018

Karoq Sportline

›   Motor 2,0 TSI de 140 kW (190 CP): cel mai puternic motor pe benzină din gamă

›   Bare sport, jante din aliaj de 18 inchi şi scaune sport în dotarea standard

›   Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Paris 2018

 

Mladá Boleslav, 2 august 2018 – ŠKODA KAROQ SPORTLINE, este a doua variantă a SUV-ului compact KAROQ prezentată de ŠKODA la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2018. Este vorba de o versiune cu un design şi caracteristici dinamice şi mai sportive. Iar pentru a-i face cinste numelui său, ŠKODA KAROQ SPORTLINE este oferită exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzină al gamei, cel de 140 kW (190 CP).

ŠKODA KAROQ, lansată în anul 2017, este al doilea model introdus în gama SUV-urilor ŠKODA şi modelul care a transpus limbajul de design al mărcii în segmentul SUV-urilor compacte. KAROQ oferă numeroase tehnologii inovatoare, inclusiv bordul virtual şi funcţia de încărcare wireless a dispozitivelor mobile. În ceea ce priveşte conectivitatea, ŠKODA KAROQ redefineşte standardele în clasa sa. Sistemul de infotainment oferă serviciile on-line ŠKODA Connect, cu funcţii on-line de infotainment, precum şi servici proactive, precum funcţia automată de apel de urgenţă. Ca orice ŠKODA, şi KAROQ are un interior spaţios, suficient pentru cinci pasageri şi bagajele lor.

Patru motoare şi tracţiune integrală opţională
Sunt oferite patru motoare eficiente şi cu impact redus asupra mediului, iar motorul pe benzină 2,0 TSI de140 kW (190 CP) este singurul motor pe care ŠKODA îl oferă pentru KAROQ SPORTLINE. Cel mai puternic motor diesel, şi anume 2,0 TDI, generează, de asemenea, 140 kW (190 CP).  SUV-ul compact combină acest motor cu transmisia automată DSG cu 7 trepte şi cu tracţiunea integrală. Versiunea cu tracţiune faţă şi cu motorul 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este oferită ca dotare standard cu transmisia manuală cu 6 trepte. Tracţiunea integrală, combinată cu transmisia DSG cu 7 trepte este disponibilă opţional. Pentru motorul pe benzină 1,5 TSI (110 kW/150 CP) cu tracţiune faţă, ŠKODA oferă şi transmisia DSG cu 7 trepte opţional, de asemenea, în combinaţie cu tracţiunea integrală.

 

Design sport, la exterior şi la interior
Caracterul dinamic al modelului ŠKODA KAROQ SPORTLINE este evident încă de la prima privire. Barele sport de protecţie şi jantele exclusive din aliaj uşor ‘Mytikas’ de 18 inchi accentuează această alură. Sunt disponibile opţional şi jantele ‘Vega’ de 19 inchi cu finisaj negru. Aripile din faţă poartă emblema SPORTLINE, iar culoarea caroseriei şi zona neagră de acces, geamurile cu tentă închisă şi barele negre de pe plafon desăvârşesc eleganţa exteriorului.

 

La interior, scaunele sport negre, cu cusături argintii contrastante atrag imediat atenţia. Scaunele sunt acoperite cu tapiţeria revoluţionară Thermoflux în trei straturi, care permite circulaţia aerului, crescând confortul mai ales pe timp de vară. Scaunele din faţă au suport lombar, iar scaunele din spate sunt fixe. Volanul sport multifuncţional este acoperit cu piele neagră perforată, cu cusături argintii. Pedalierul cu elemente din oţel inoxidabil, plafonul interior negru, montanţii negrii şi pachetul LED, inclusiv iluminare ambientală, desăvârşesc ambianţa sportivă de la interior.

Bordul virtual opţional
ŠKODA poate echipa modelul KAROQ SPORTLINE cu un bord virtual, la cerere. Bordul virtual oferit pentru KAROQ SPORTLINE dispune de un mod de afişare adițional, al cincilea, care aşează turometrul şi vitezometrul în centrul display-ului. Datorită modulului LTE şi a hotspot-ului WiFi, pasagerii de la bordul modelului ŠKODA KAROQ sunt mereu on-line. Caracteristicile dinamice pot fi configurate în baza funcţiei de selectare a modului de condus, iar sistemul de control electronic al stabilităţii, ESC, poate fi setat pe două niveluri.

 

Ca orice ŠKODA, şi KAROQ SPORTLINE oferă numeroase idei şi spaţii de depozitare Simply Clever. Hayonul electric opţional cu funcţie tip-to-close se deschide şi se închide la simpla apăsare a unui buton sau când hayonul deschis este tras uşor în jos. Opțional, pedala virtuală de sub bara de protecţie din spate permite deschiderea hayonului prin simpla mişcare a piciorului. ŠKODA oferă, de asemenea, un rulou practic de acoperire a portbagajului, precum şi podeaua variabilă pentru portbagaj. Plasele pentru depozitare de pe scaunele din faţă şi consola centrală simplifică fiecare călătorie, la fel ca spaţiul special, de pe partea şoferului, destinat monedelor şi fiselor pentru parcare. Un plus de confort este ferit şi de suportul pentru dispozitivele multimedia.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.