1. Noutati
  2. ŠKODA A PRODUS SUV-UL CU NUMĂRUL 1 MILION
27.08.2018
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA A PRODUS SUV-UL CU NUMĂRUL 1 MILION

Vehiculul este o ŠKODA KAROQ de culoare Verde Smarald.

SUV-ul SKODA 1 milion

>  SUV-ul ŠKODA cu numărul 1 milion a ieșit de pe linia de asamblare a fabricii ŠKODA din Kvasiny la începutul lui August.

> Vehiculul este o ŠKODA KAROQ și se îndreaptă către un client din Spania.

 

Mladá Boleslav, 21 August 2018 – SUV-ul ŠKODA cu numărul 1 milion a ieșit de pe linia de producție. Vehiculul este o ŠKODA KAROQ de culoare Verde Smarald. Povestea de succes a producătorului ceh pe piața SUV-urilor a început în 2009 cu lansarea ŠKODA YETI. Modelele Karoq și Kodiaq sunt acum doi dintre cei mai importanți vectori de creștere ai companiei, iar campania SUV face parte din Strategia pentru 2025.

Michael Oeljeklaus, membru în consiliul ŠKODA pentru producție și logistică a subliniat: ”Este o mare realizare să fi produs un milion de SUV-uri. În prezent luăm măsurile necesare pentru a ne asigura că vom putea să acoperim cererea crescândă pentru autovehiculele din acest segment.

Spre exemplu, ne extindem fabrica de la Kvasiny cu un centru de excelență pentru producția de SUV-uri. În plus, de la începutul anului, ŠKODA KAROQ a fost singurul model produs în două dintre fabricile noastre din Cehia”.

La baza succesului SUV-urilor ŠKODA a stat lansarea în 2009 a modelului ŠKODA YETI. Până la sfârșitul ciclului său de producție, în 2017, au fost produse 680 de mii de unități ale acestui model. La începutul actualei campanii SUV, ŠKODA a prezentat ŠKODA KODIAQ, în primăvara lui 2017, urmată de ŠKODA KAROQ în octombrie același an. Din această primăvară, portofoliul de SUV-uri include și ŠKODA KAMIQ, livrat exclusiv pe piața chineză.


Atractivele modele multirol au devenit unele dintre cele mai importante generatoare de creștere pentru ŠKODA. Până la mijlocul lunii iulie, ieșiseră de pe linia de asamblare 215.700 de ŠKODA KODIAQ și 87.800 ŠKODA KAROQ. Pe lângă producția din Cehia, ŠKODA produce SUV-uri și în fabricile din India, Rusia, China și Germania.

SUV-ul ŠKODA cu numărul 1 milion - un KAROQ verde smarald de 1,5 litri, 110 kW (150 cp) TSI ACT DSG cu finisaje Ambition, a ieșit de pe linia de asamblare a fabricii de la Kvasiny. A fost livrat soților Eike Schröder și Carmela Garbajosa, din Spania. Schröder a decis să cumpere un KAROQ datorită calității excelente, a raportului calitate-preț impresionant și a dotărilor moderne. Noul său KAROQ este prima mașină ŠKODA pe care o deține. Apreciatul SUV compact vine cu designul său expresiv, un spațiu generos, sisteme de siguranță și asistență de ultimă generație și nu în ultimul rând un motor puternic dar eficient.


Campania pe segmentul sportiv utilitar reprezintă una dintre pietrele de temelie ale Strategiei ŠKODA pentru 2025. Pe baza acestui plan, producătorul ceh a trasat liniile pentru convertirea în profit a preschimbărilor profunde prin care trece industria auto - în special electromobilitatea, conducerea autonomă și conectivitatea. Alte aspecte esențiale includ digitalizarea producției și proceselor, pătrunderea pe alte piețe și adăugarea unei game de servicii mobile la producția tradițională de autoturisme.

 

Un milion de SUV-uri ŠKODA, în cifre:
(livrări către clienți din 2009 până la mijlocul lunii iulie 2018):

ŠKODA YETI 684.000
ŠKODA KODIAQ 215.000
ŠKODA KAROQ 87.800
ŠKODA KAMIQ 12.000

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.