Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. ŠKODA FABIA FACELIFT
08.02.2018
PREZENTARE

ŠKODA FABIA FACELIFT

Modelul ŠKODA FABIA, cel de-al doilea cel mai vândut model din istoria modernă a mărcii, a avansat și a suferit modificări de design și tehnică.

FABIA

Una dintre cele mai importante inovații a fost încorporarea tehnologiei LED în faruri și stopuri, ca să vedeți și să fiți văzuți mai bine. Noile faruri stau perfect lângă grila frontală remodelată a mașinii, care emite energie și eleganță. Pentru a face FABIA să arate și mai elegantă, vă puteți alege dintr-o gamă extinsă de jante din aliaj disponibile până la 18”, pentru prima dată la varianta hatchback.

Interiorul a fost refăcut, oferind un decor nou și materiale de tapițerie și culori cu funcții îmbunătățite și practice. Printre acestea se numără panoul de instrumente reproiectat, scaune sport și oglinzile laterale cu reglaj electric și încălzite ca standard la nivelul de echipare Active. Popularul sistem de coborare automata a geamului la o singura atingere pentru geamul șoferului a fost extins la toate geamurile controlate electric. Lista de caracteristici "Simply Clever", deja impresionant de lungă, a fost extinsă pentru a include elemente practice suplimentare: pasagerii din spate au acum propriul port USB dublu și suport pentru tablete, un covoraș în portbagaj și, la varianta Combi, portbagajul încorporează opțional o lanternă LED detașabilă.

De asemenea, ŠKODA FABIA a făcut un salt tehnologic. Toate sistemele infotainment au acum un display de 6,5" și conectivitate BlueTooth, USB și SD. Versiunile Swing Plus și Amundsen includ SmartLink+ (un sistem care poate să conecteze un smartphone prin MirrorLink®, Apple CarPlay sau Android Auto) și suportă conectivitatea serviciilor online ŠKODA Connect (Infotainment Online, Care Connect).

Tehnologiile noi ridică, de asemenea, siguranța. Farurile LED mai puternice sunt echipate cu Auto Light Assist. Blind Spot Detect vă protejează atunci când schimbați benzile monitorizând traficul și avertizându-vă asupra vehiculelor din unghiul mort. Rear Traffic Alert vă avertizează despre traficul din spatele mașinii, util atunci când ieșiți dintr-un loc de parcare.

ŠKODA FABIA este lansată cu patru motoare pe benzină. Opțiunea entry-level este un motor cu trei cilindri de 1.0 MPI, de 44 sau 55 kW. Poate fi îmbunătățit la o varianta 1.0 TSI supra-alimentat cu ieșire de 70 sau 81 kW. Cel mai puternic membru al acestui cvartet poate fi combinat cu o transmisie DSG cu șapte trepte.

Se va confrunta cu o competiție acerbă. Cu aproximativ 14 milioane de mașini mici vândute anual, aceasta este una dintre cele mai importante clase din întreaga lume. În Europa, acest segment continuă să conducă domeniul auto, reprezentând peste 20% din întreaga piață. Asta înseamnă că este o necesitate constantă de inovare și modernizare a designului, tehnologiilor și accesoriilor. O oportunitate pentru o revizie generală cunoscută și sub denumirea de "facelift" este o etapă care tinde să fie aplicată la mijlocul perioadei de viață a modelului.

Cheia succesului, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, nu este o cursă către cel mai mic preț. Dimpotrivă. Cererea crește în ceea ce privește accesoriile și tehnologiile de ultimă generație care, până acum, erau întâlnite la mașini mai mari. Luând exemplul Germaniei, 34% din vehiculele vândute în această clasă sunt dotate cu accesorii de top, cifră care continuă să crească. Situația din Marea Britanie și Republica Cehă este similară - majoritatea clienților care cumpără o mașină ŠKODA FABIA preferă nivelul de echipare de vârf.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.