1. Noutati
  2. ŠKODA KAROQ, KODIAQ și SUPERB încep modelul anului 2021 cu o nouă generație de infotainment
29.06.2020
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA KAROQ, KODIAQ și SUPERB încep modelul anului 2021 cu o nouă generație de infotainment

›Laura ŠKODA Digital Assistant și wireless SmartLink transferabile către alte modele ›Personalizarea îmbunătățită permite setarea personalizată pentru mai multe vehicule ›Ultimele porturi USB-C disponibile  mod standard și, de asemenea, deasupra oglinzii retrovizoare, opțional

Infotainment

Mladá Boleslav, 29 iunie 2020 - Sunt introduse noi sisteme de Infotainment în  nava amiral ŠKODA  SUPERB, precum și în SUV-urile  KAROQ și KODIAQ pentru începutul anului 2021. Acestea se bazează pe platformade infotainment modulară din a treia generație a grupului Volkswagen și oferă nu numai asistentul vocal digital Laura, ci și o serie de caracteristici online - inclusiv radio Internet și tehnologia wireless SmartLink. Personalizarea online înseamnă că mai multe setări personalizate ale vehiculului pot fi acum stocate în contul ŠKODA Connect și chiar transferate către alte ŠKODA. Port-urile USB-C moderne înlocuiesc porturile USB-A cunoscute, iar un USB-C deasupra oglinzii retrovizoare este opțional. Gama de funcții de infotainment în modelele compacte ŠKODA SCALA și KAMIQ este de asemenea extinsă și modernizată în consecință.

Cu excepția radioului Swing entry-level, dotat cu un ecran tactil de 6,5 inci, toate sistemele de Infotainment disponibile pentru ŠKODA KAROQ, KODIAQ și SUPERB vor avea la bază platforma de infotainment modular din a treia generație începând cu anul 2021. Cartela SIM încorporată asigură o conexiune permanentă la Internet, care permite, de asemenea, utilizarea serviciilor de Infotainment Online. Asistentul vocal digital Laura înțelege 15 limbi și poate prelucra chiar propoziții vorbite fluent în cehă, engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă. Smartphone-urile pot fi asociate prin intermediul tehnologiei wireless SmartLink și Android Auto, Apple CarPlay sau MirrorLink ™, iar aplicațiile de infotainment includ știri sau rapoarte meteo. Sistemele de infotainment Bolero și Amundsen sunt dotate cu un ecran tactil de 8 inci, în timp ce varianta de navigare Columbus de vârf oferă un ecran de 9,2 inci. Cu Amundsen și Columbus, acum se poate crea un cont  ID ŠKODA direct din vehicul; cu disponibilitatea relevantă a Internetului, ambele sisteme vor prelua și posturile de radio online. Același lucru este valabil și pentru modelele SCALA și KAMIQ echipate cu navigare Amundsen. În plus, destinațiile dorite pot fi transferate direct din aplicația ŠKODA Connect către sistemul de navigație.

Transferul setărilor vehiculului personal în alte modele ŠKODA

Cea mai recentă generație de infotainment oferă și opțiunea de personalizare online, ceea ce permite ca setările personalizate stocate în propriul cont ŠKODA Connect al utilizatorului să fie transferate către diferite ŠKODA. Aceasta înseamnă că proprietarii ŠKODA pot lua pur și simplu setările preferate cu ei atunci când își achiziționează o nouă ŠKODA sau le pot accesa în alt model ŠKODA - de exemplu în cadrul familiei sau flotei de mașini de companie sau când închiriază un vehicul. Până la 14 profiluri de proprietar și un profil de invitat pot fi configurate în pentru fiecare mașină folosind și sistemul de bord. Toate datele sunt stocate online în cloud ŠKODA și sunt sincronizate în mod constant. Dispozițiile preferate pentru panoul de instrumente Virtual Cockpit și setările de iluminare, precum și poziția scaunului și a oglinzilor sunt stocate. În plus, setările pot fi stocate pentru sistemele de asistență și pentru controlul automat al climatului. Pe lângă SUPERB, KODIAQ și KAROQ, SCALA și KAMIQ vor veni și cu opțiunea de personalizare online începând cu noul model 2021.

 

Port USB-C opțional deasupra oglinzii retrovizoare

Ca parte a ultimelor generații de infotainment, SUPERB, KODIAQ și KAROQ primesc cele mai noi interfețe pentru conectarea dispozitivelor mobile și de stocare. Porturile USB-C înlocuiesc USB-Ca anterior, atât în ​​partea din față a consolei centrale, cât și pentru USB-urile opționale și priza de 230 de volți din spate. O altă caracteristică nouă este un port USB-C suplimentar, opțional, încorporat în acoperișul de deasupra oglinzii retrovizoare, care poate fi utilizat pentru a alimenta cu ușurință de exemplu, o cameră de bord. Acest lucru va fi disponibil și în modelele SCALA și KAMIQ începând cu anul 2021
 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.