1. Noutati
  2. ŠKODA lansează primele schițe ale noului model OCTAVIA RS iV
05.02.2020
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA lansează primele schițe ale noului model OCTAVIA RS iV

› Schițele oficiale de design dezvăluie cum va arăta modelul din vârful gamei modelului OCTAVIA › Primul hibrid plug-in ŠKODA RS îmbină performanțele ridicate cu sustenabilitatea› Detaliile sport pun și mai bine în valoare limbajul de design dinamic al celui mai bine vândut model ŠKODA

OCTAVIA RS iV

Mladá Boleslav, 5 februarie 2020 – Prezentând schițe ale noii ŠKODA OCTAVIA RS iV, ŠKODA oferă detalii în premieră, spre încântarea fanilor gamei ŠKODA RS. Astfel, producătorul ceh de automobile a publicat trei schițe oficiale de design, în care este redat modelul din vârful gamei generației a patra OCTAVIA, ce va fi lansat în premieră mondială în 3 martie, la Salonul Auto de la Geneva. Detaliile specifice ale gamei RS accentuează și mai pregnant limbajul de design al modelului ŠKODA ce înregistrează cele mai mari vânzări și care acum, la cea mai nouă generație, a crescut ușor ca dimensiuni comparativ cu predecesorul. De asemenea, OCTAVIA RS iV este primul model ŠKODA RS cu sistem de propulsie hibrid plug-in, astfel că mașina îmbină flexibilitatea optimă pentru un automobil de familie, cu performanțele ridicate la nivel de automobil sport și cu eficiența crescută.

La 20 de ani de la lansarea primei OCTAVIA RS pe piață, noua ŠKODA OCTAVIA RS iV deschide acum un nou capitol al acestei remarcabile povești de succes. OCTAVIA RS este o variantă foarte populară în gamă. Dovada: pe piețele europene principale ale mărcii ŠKODA, în Germania, Marea Britanie și Elveția, fiecare a cincea OCTAVIA livrată la clienți este un model RS. Clienții apreciază interiorul de dimensiuni generoase, dar și flexibilitatea și performanțele sportive. Dispunând de un sistem de propulsie hibrid plug-in cu o putere totală de 180 kW (245 CP), noua OCTAVIA RS iV se evidențiază prin consumul economic și nivelul redus de emisii de CO₂.

Schițele de design dezvăluite arată atât limuzina OCTAVIA RS iV, cât și varianta COMBI. Printre detaliile care se remarcă cel mai pregnant se numără grila radiatorului neagră, cu design specific modelelor ŠKODA, precum și masca frontală cu prize de aer mari și detaliile negre distinctive. Jantele mari din aliaj ușor, difuzoarele din față și din spate și eleronul de pe hayonul limuzinei și respectiv de la plafonul versiunii COMBI accentuează și mai mult alura dinamică a modelului OCTAVIA RS iV.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.