1. Noutati
  2. ŠKODA SCALA: NUMELE NOULUI MODEL COMPACT
16.10.2018
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA SCALA: NUMELE NOULUI MODEL COMPACT

SCALA reprezintă următorul pas al mărcii ŠKODA în dezvoltarea designului şi a tehnologiei sale

ŠKODA SCALA: noul nume al modelului compact

› Denumirea vine din latină, limbă în care însemnă "scară"
› SCALA reprezintă următorul pas al mărcii ŠKODA în dezvoltarea designului şi a tehnologiei sale
›  Primul model european ŠKODA care va purta înscrisul ŠKODA în poziţie centrală, pe partea din spate
›  Noul model ŠKODA SCALA va fi prezentat publicului până la finele anului

Mladá Boleslav, 15 octombrie 2018 – După ce, recent, marca a dezvăluit o primă schiţă a modelului său compact nou, acum ŠKODA dezvăluie numele acestuia: ŠKODA SCALA. Denumirea vine din latină, limbă în care "scala" însemnă "scară". În acest context, numele simbolizează următorul pas în sus al producătorului auto ceh în segmentul compact. SCALA este primul model din producţia de serie pentru Europa care va purta înscrisul ŠKODA pe centrul hayonului. Acest înscris va înlocui emblema ŠKODA.

Bernhard Maier, Preşedintele ŠKODA AUTO declară: "Odată cu noua ŠKODA SCALA, deschidem un nou capitol al mărcii în segmentul compactelor. Este un model absolut nou, care va defini noi standarde în  privinţa tehnologiei, a siguranţei şi designului în clasa sa. Suntem convinşi că SCALA are cele mai bune şanse pentru a redefini segmentul A pentru ŠKODA."

ŠKODA prezintă odată cu SCALA şi noul său limbaj de design exterior şi interior, în premieră la un model din producţia de serie. Acest limbaj a făcut deja senzaţie la Salonul Auto de la Paris, unde fost prezentat sub forma prototipuri VISION RS. Marca de tradiţie cehească face un pas înainte şi în privinţa tehnologiei, oferind funcţii şi dotări inovatoare, care, până în prezent, au putut fi comandate doar în segmentele superioare. Denumirea SCALA provine din latină, limbă în care înseamnă "scară" şi a fost special aleasă având în vedere că noul model reprezintă mai mulţi paşi în sus în evoluţia mărcii. Noua compactă întruchipează optim şi valorile mărcii, care pot fi rezumate cu sintagma "ingeniozitate discretă".

De asemenea, noua ŠKODA SCALA dispune de încă un nou detaliu inconfundabil, fiind primul model de serie din Europa al mărcii care va purta înscrisul ŠKODA pe mijlocul capotei portbagajului.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.