Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. ŠKODA SCALA: PRIMELE IMAGINI DE LA INTERIOR
03.12.2018
PREZENTARE

ŠKODA SCALA: PRIMELE IMAGINI DE LA INTERIOR

Nu uitaţi să treceţi în agendă: premiera mondială a modelului ŠKODA SCALA va avea loc în 6 decembrie la Tel Aviv

Interior fata Skoda Scala

›   Planşa de bord redesenată reflectă limbajul de design emoţional al exteriorului
›   Afişajul Virtual Cockpit şi sistemele de infotainment au cele mai mari ecrane din această clasă auto
›   Nu uitaţi să treceţi în agendă: premiera mondială a modelului ŠKODA SCALA va avea loc în 6 decembrie la Tel Aviv

Mladá Boleslav, decembrie 2018 – Cu o săptămână înaintea premierei mondiale de la Tel Aviv, ŠKODA a publicat primele fotografii din interiorul noii ŠKODA SCALA. Noul conceput pentru interioarele modelelor mărcii ceheşti este inspirat de interiorul prototipului ŠKODA VISION RS. SCALA va fi primul model ŠKODA din producţia de serie care va implementa acest design emoţional, care îmbină optim ergonomia cu caracterul atractiv, în manieră specifică mărcii. Printre elementele-cheie se numără display-ul central poziţionat la înălţime mai mare, în câmpul vizual direct al şoferului, precum şi panoul de instrumente cu design nou.

Norbert Weber, Directorul pentru Design Interior al ŠKODA AUTO, spune: "Noua ŠKODA SCALA este primul model din producţia de serie care aplică noul nostru concept pentru interior, prezentând un limbaj de design actualizat, alături de noi culori şi materiale. Premiera aceasta marchează începutul unei noi identităţii a mărcii ŠKODA, una emoţională şi totodată funcţională."

Punctul central al conceptului interior al modelului ŠKODA SCALA este ecranul cu dimensiuni de până la 9,2 inchi. Este cel mai mare ecran din acest segment şi este perfect poziţionat pentru a fi în câmpul vizual al şoferului şi al pasagerului din faţă. Acest ecran central liber poziţionat este încadrat de o linie de design care reflectă contururile capotei motorului. Sub display, linia aceasta ia forma unui suport pentru încheietura mâinii, astfel ca operarea să fie cât mai confortabilă.

Optim poziţionate, chiar în faţa schimbătorului de viteze, sunt şi butoanele sistemului de aer condiţionat de pe consola centrală şi butoanele sistemului Start-Stop, precum şi cele ale funcţiei de selectare a modului de condus (Driving Mode Select) şi Park Assist. Gurile laterale de ventilaţie se extind în portiere şi amplifică astfel impresia vizuală de lărgime, accentuând senzaţia de spaţiu vast.

 

Bordul şi panourile uşilor frontale sunt acoperite cu un strat superior din spumă moale, finisat cu o textură granulată specifică.

Aceasta simulează structura cristalului şi vor fi specifice de acum înainte stilului mărcii ŠKODA.

Premiera mondială a modelului ŠKODA SCALA va avea loc în 6 decembrie în Tel Aviv, Israel şi va fi transmisă în direct pe pagina web ŠKODA Storyboard, precum şi pe mai multe canale de social media ale mărcii.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.