Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. WINTER IS COMING! PREGĂTEȘTE-ȚI MAȘINA!
05.11.2018
SIGURANTA

WINTER IS COMING! PREGĂTEȘTE-ȚI MAȘINA!

Iarna se apropie cu pași mărunți, aducând lapoviță, viscol și îngheț. Toate acestea vor profita de slăbiciunile mașinii tale. Așadar, este foarte important să îi acorzi puțin mai multă atenție acum, pentru a nu fi luat prin surprindere atunci când iarna se va instala pe deplin. Doar montarea anvelopelor de iarnă nu este de ajuns.

Winter is Coming SKODA

Când țara toată este sub o pătură de zăpadă, ne scoatem hainele groase din dulap. Da, dar ce facem cu mașina?

Înainte de sosirea gerului, oferă-i mașinii tale o verificare atentă la service. Completează antigelul și pune câteva echipamente utile în portbagaj.

Ți-am pregătit o listă pe care o poți verifica și completa, pentru a te asigura că ești pregătit pentru a trece cu bine de iarnă.

CABLUL DE REMORCARE
Ocupă foarte puțin spațiu și nu cântărește aproape nimic, dar este neprețuit atunci când ai nevoie. Va salva situația indiferent dacă tu ești cel care are nevoie de ajutor sau cel care acordă ajutor unei persoane aflate în dificultate.


ȘTERGĂTOARE ȘI LUMINI FUNCȚIONALE
Să vezi și să fii văzut - asta e principala regulă a siguranței în trafic. Iar condițiile nefavorabile ale iernii (ploaie, lapoviță și ninsoare, murdărie și sare pe carosabil și nu în ultimul rând înserarea foarte devreme) îți vor pune la încercare atât luminile cât și ștergătoarele.


BATERIA MAȘINII ÎN STARE PERFECTĂ
Bateria mașinii este supusă unui stres considerabil în timpul iernii. Dacă aceasta nu este în stare bună, e de ajuns o singură noapte de ger pentru ca dimineața să nu mai poți porni mașina.


LANȚURI ANTIDERAPANTE
Pe timp de iarnă, lanțurile antiderapante sunt obligatorii inclusiv pentru mașinile 4x4 (în principal în zonele montane), așa că, fii sigur că la ai în mașină. Montarea acestora este relativ simplă dacă faci puțină practică în avans. Lanțurile trebuie să fie omologate pentru dimensiunile anvelopelor pe care se montează.


RACLETĂ DE ZĂPADĂ
În timpul iernii, racleta îți este necesară mai des poate decât ți-ai dori. Din fericire, șoferii de ŠKODA au una incorporată în capacul rezervorului de combustibil.


FORMULARUL DECLARAȚIEI DE ACCIDENT LA NIVEL EUROPEAN
Acest formular nu face parte din echipamentul obligatoriu, dar dacă aveți unul la îndemână vă va ușura considerabil eventualele discuții cu asiguratorii, în caz de accident.


PACHETUL ”ULTIMA INSTANȚĂ”
Poate suna oarecum amuzant, să ai în mașină lopată pliabilă, pătură, termos, batoane de ciocolată, lampă, mănuși de iarnă și o pereche de șosete, dar asta numai până când ai nevoie.


SOLUȚIE DE IARNĂ PENTRU CURĂȚAREA PARBRIZULUI
Amestecul anti-îngheț previne eventuala înghețare a sistemelor de spălare numai atunci când este utilizat nediluat în rezervorul de spălare a parbrizului. Funcționează până la -25 ° C.


URMĂTOAREA INSPECȚIE LA SERVICE
Verifică data sau kilometrii la care este programată următoarea inspecție în service.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.