Auto Moto Invest Oferte & actiuni

Aici gasiti toate ofertele & actiunile Auto Moto Invest.

  1. Oferte & actiuni
  2. ŠKODA lansează actualizarea software ME3 pentru ENYAQ iV
06.09.2022
Mobilitate electrica

ŠKODA lansează actualizarea software ME3 pentru ENYAQ iV

› Noua versiune ME3 disponibilă acum pentru a fi instalată la partenerii ŠKODA pentru vehiculele ENYAQ iV deja livrate › Numeroase îmbunătățiri pentru gestionarea bateriei, Digital Cockpit, afișaj head-up, sistemul de infotainment și serviciile online ŠKODA Connect › După această actualizare, majoritatea viitoarelor upgrade-uri software vor fi disponibile automat

SKODA ENYAQ IV

ŠKODA AUTO va începe instalarea noii versiuni software ME3 pentru vehiculele ŠKODA ENYAQ iV deja livrate, cu efect imediat. Acest lucru va permite o autonomie reală mai mare prin optimizări în gestionarea bateriei. Software-ul oferă, de asemenea, numeroase îmbunătățiri pentru Digital Cockpit și display-ul head-up, sistemul de infotainment și serviciile online ŠKODA Connect. Proprietarii de vehicule eligibile vor fi contactați de partenerii lor locali ŠKODA și li se va cere să rezerve o programare gratuită de service pentru a instala noul software. Procesul durează aproximativ cinci ore. De atunci, majoritatea actualizărilor viitoare vor fi efectuate automat. Noile vehicule ŠKODA ENYAQ iV și ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV vin deja cu noul software ca standard. 


ŠKODA AUTO realizează o actualizare software pentru vehiculele ENYAQ iV existente, ca parte a unei campanii de service gratuit. Versiunea software ME3 cu care, bineînțeles, sunt deja echipate toate modelele livrate acum ale familiei ENYAQ iV, oferă o varietate de optimizări: asigură o autonomie reală sporită prin optimizarea managementului bateriei și include și noi funcții pentru afișaje, sistemul de infotainment și serviciile online ŠKODA Connect.


În ceea ce privește bateria și încărcarea, noul software oferă, printre altele, un management al bateriei în care bateria este încărcată doar la maximum 80 la sută în timpul următorului proces de încărcare. Acest lucru ajută la conservarea bateriei și la prelungirea duratei de viață a acesteia. Cu toate acestea, capacitatea sa de stocare completă și viteza maximă de încărcare vor fi disponibile în orice moment, dacă va fi nevoie de ele. Rata maximă de încărcare crește la 120 kW pentru vehiculele cu baterie de 62 kWh și 135 kW pentru modelele cu bateria mare de 82 kWh. Datorită gestionării termice îmbunătățite a bateriei, autonomia reală de rulare crește pentru familia ŠKODA ENYAQ iV. Grafica de încărcare și autonomie din sistemul de infotainment include acum și un afișaj al destinației și orice opriri de încărcare necesare.

Au existat, de asemenea, îmbunătățiri ale Digital Cockpit-ului și ale afișajului head-up, inclusiv afișări ale nivelului actual de încărcare a bateriei. Camera retrovizoare oferă un contrast sporit, pentru o vizibilitate îmbunătățită a împrejurimilor vehiculului. Un buton de pe volanul multifuncțional permite șoferului să comute rapid și ușor între Adaptive Cruise Control (ACC) și Travel Assist. În plus, numeroase servicii online ŠKODA Connect au fost extinse , făcându-le și mai intuitive de utilizat.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.