PENTRU SĂNĂTATEA TA ȘI A PASAGERILOR, IGIENIZEAZĂ INSTALAȚIA DE CLIMATIZARE.

Odată cu sezonul cald, apar și alergiile. Este momentul potrivit pentru a acorda mai multă atenție calității aerului din mașina ta! Uită de praf, alergeni, protejează-te împotriva bacteriilor și profită de oferta specială de igienizare a instalației de aer condiționat!
IGIENIZARE AC

O mare cantitate de bacterii și alergeni se pot dezvolta şi supravieţui în interiorul sistemului de climatizare, iar când este pornită ventilaţia aceştia se împrăştie în întreg autoturismul.

Pentru a garanta o igienă optimă în interiorul maşinii tale nu este suficient doar să înlocuieşti din când în când fitrul de polen. Deşi filtrul de polen asigură protecţie împotriva prafului, polenului şi mizeriei de afară, acesta nu poate garanta protecţia împotriva microorganismelor care se dezvoltă în mediul umed aşa cum este tubulatura sistemului de climatizare.

Pentru sănătatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu să fie curat, recomandându-se în acest sens igienizarea periodică a instalației de climatizare. Astfel, se înlătură microorganismele și particulele de polen depuse în instalație, scăzând riscul dezvoltării alergiilor iar mirosurile neplăcute sunt eliminate.

Acum poți beneficia de IGIENIZAREA INSTALAȚIEI DE AER CONDIȚIONAT la un PREȚ SPECIAL:

Igienizare instalație climatizare: 100 lei

Înlocuire filtru polen antialergenic: de la 245 lei

Prețurile includ TVA, manopera și piesele de schimb, sunt valabile până la 31.12.2021 și nu se cumulează cu alte oferte actuale.

Programează-ți chiar ACUM mașina în service-ul nostru pentru igienizarea instalației de climatizare!