Auto Moto Invest Se apropie termenul la care îţi expiră inspecţia tehnică periodică a automobilului ? Pregăteşte-ţi mașina pentru noua inspecţie!

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Se apropie termenul la care îţi expiră inspecţia tehnică periodică a automobilului ? Pregăteşte-ţi mașina pentru noua inspecţie!
10.07.2019

Se apropie termenul la care îţi expiră inspecţia tehnică periodică a automobilului ? Pregăteşte-ţi mașina pentru noua inspecţie!

Verificarea periodică a autovehiculului  dar mai ales respectarea termenilor de revizie recomandați de producător, reprezintă cheia succesului pentru a optimiza performanțele mașinii și folosirea acesteia în siguranță!

Verifică-ți talonul

I.T.P.-ul este important  pentru siguranța ta și a familiei tale pe drumurile publice.  

Iată ce trebuie verificat înainte de I.T.P.: 

1. Luminile: verifică dacă toate luminile funcționează corespunzător - farurile, luminile de semnalizare, luminile spate, luminile de avarie, luminile de poziție și cele de frână. Roagă un prieten să te ajute în special cu luminile de frână. 
2. Plăcuțele de înmatriculare: asigură-te că plăcuțele de înmatriculare sunt lizibile și curate. 
3. Jante și pneuri: verifică dacă jantele și pneurile prezintă deteriorări și asigură-te că adâncimea benzii de rulare a pneurilor este de cel puțin 2 mm. 
4. Parbriz: verifică să nu existe fisuri sau deteriorări pe suprafața parbrizului.
5. Ștergătoare: verifică dacă există rupturi sau găuri în materialul ștergătoarelor de parbriz și lunetă. Acestea trebuie să poată să mențină geamul curat. 
6. Lichid de spălare geamuri: înainte de ITP completează nivelul de lichid de spălare geamuri – dacă rezervorul este gol, poți pica testul ITP. 
7. Combustibil și ulei de motor: verifică dacă nivelul de combustibil și ulei de motor sunt adecvate, deoarece tehnicienii vor avea nevoie de ambele pentru a testa nivelul de emisii ale autovehiculului. 
8. Scaune și centuri de siguranță: toate centurile de siguranță trebuie să fie intacte și să se blocheze la cuplare. De asemenea, scaunul șoferului trebuie să poată fi reglat în față și în spate. 
9. Claxon: verifică claxonul printr-o apăsare scurtă. Dacă nu funcționează, acesta trebuie reparat. 
10. Luminile de avertizare de pe panoul de instrumente: verifică dacă toate luminile se aprind și se sting când introduci cheia în contact, precum și dacă funcționează vitezometrul. 

11. Pachetul legislativ obligatoriu: nu uita să verifici dacă este complet și ÎN TERMEN DE VALABILITATE! Acesta trebuie să conțină: trusa de prim ajutor, setul de triunghiuri reflectorizante,  stingător și vestă reflectorizantă.

Te așteptăm în service-ul ŠKODA Bacău! Ai la dispoziție o linie  I.T.P. autorizată de RAR pentru reînnoirea Inspecției Tehnice Periodice la toate mărcile de autoturisme.

VERIFICĂ-ȚI TALONUL! Se apropie termenul de expirare al I.T.P.-ului?

Programează-ți mașina chiar acum, simplu și rapid!

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.