Zăpada v-a luat pe nepregătite? Nu sta pe gânduri!

Poți face față provocărilor cu lopata pentru zăpada originală Skoda și racleta telescopică cu perie, ambele aflate la preț special de iarnă.
Lopata pentru zapada originala Skoda

În sezonul de iarnă, o cădere neașteptată de zăpadă poate lua prin surprindere orice șofer. Când se întâmplă, e bine să fii pregătit cu lopata pentru zăpadă originală Skoda. Este realizată din aliaje de aluminiu și vopsită în câmp electrostatic pentru a preveni uzura prematură și lipirea zăpezii. Construcția sa ultra-ușoară este completată cu un mâner ergonomic din material plastic ultra-rezistent.

Conținut: 1 x Lopată de zăpadă rabatabilă și telescopică originală Skoda, ambalată în geantă de transport și depozitare impermeabilă neagră; Greutatea - 750g; Dimensiuni cu mânerul extins 90 cm, iar cu mânerul comprimat 40cm.

Un alt produs foarte practic și util iarna este racleta telescopică cu perie. Ea este fabricată din policarbonat rezistent de înaltă calitate și aluminiu, este prevăzută cu mâner ergonomic, moale și textură anti-alunecare, precum și perie pentru îndepărtarea zăpezii. Lungimea variabilă a tijei din aluminiu, 58-91 cm, îți permite să ajungi fără efort în orice punct al caroseriei.

Conținut: 1 x Racleta gheață cu perie pentru zăpadă și tijă telescopică.