Auto Moto Invest SKODA AUTO lansează un serviciu de ride sharing scutere auto în Praga

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. SKODA AUTO lansează un serviciu de ride sharing scutere auto în Praga
04.09.2019

SKODA AUTO lansează un serviciu de ride sharing scutere auto în Praga

Simply Clever - Simply Electric: ŠKODA AUTO DigiLab lansează un serviciu de partajare scutere electrice eScooter, numit BeRider, la Praga. BeRider începe acum faza sa de pilot. Sistemul de acționare electrică al scuterelor BeRider este alimentat de două baterii cu litiu-ion.

BeRider

Dotat cu faruri LED, precum și discuri de frână față și spate, BeRider le permite utilizatorilor să se deplaseze în siguranță și eficient în traficul urban. Având o greutate mică, scuterul electric este ușor de manevrat. Roțile mari și suspensia robustă garantează o călătorie sigură și confortabilă. Așa cum este tipic pentru un vehicul electric, are o accelerație puternică și poate atinge o viteză maximă de 66 km / h. Cu o autonomie de până la 70 km, scuterele electrice cu emisie zero sunt ideale pentru distanțe scurte până la distanțe medii.

Andre Wehner, Chief Digital Officer la ŠKODA AUTO, a declarat: „Prin lansarea BeRider și fiind o companie flexibilă și ecologică, adăugăm o nouă variantă la gama de opțiuni disponibile pentru a vă deplasa în centrele mari ale orașelor. Găsirea soluțiilor pentru micromobilitatea ecologică în traficul urban este una dintre sarcinile strategice ale ŠKODA AUTO DigiLab. Laboratorul nostru tehnic contribuie, astfel, la transformarea ŠKODA AUTO într-o „companie simply clever cu cele mai bune soluții de mobilitate”, ca parte a strategiei ŠKODA AUTO 2025. ”

Jarmila Plachá, șeful ŠKODA AUTO DigiLab, a adăugat: „Serviciul nostru BeRider completează excelent gama de opțiuni de mobilitate din oraș disponibile în Praga. Indiferent dacă călătorești la serviciu sau faci un tur de vizitare, scuterele electrice BeRider sunt practice, ecologice și ușor de utilizat. În același timp, încorporăm expertiza noastră digitală: fiecare scuter BeRider este echipat cu senzori care transferă date în timp real. Datorită acestui nivel de transparență, putem îmbunătăți experiența clienților noștri atunci când folosesc scuterele."

Ecranul BeRider afișează informații fundamentale, cum ar fi viteza și autonomia. Un suport pentru telefon de pe ghidon permite o navigare mai ușoară folosind un telefon mobil. Acesta și alte dispozitive electronice pot fi încărcate din mers prin intermediul portului USB încorporat. Pasagerii pot transporta bagaje ușoare folosind suporturile de pungi. Portbagajul prevăzut cu sistem de blocare conține două căști pentru călătoriile cu un pasager.

În coordonare cu autoritățile competente, o mare parte din Praga a fost desemnată ca zonă de operare pentru BeRider. În această zonă, utilizatorii pot să parcheze scuterele în orice loc de parcare legal le place. Locația de parcare, nivelul bateriei și alte date sunt transferate în sala de control în timp real. Astfel, scuterele parcate incorect sau cele cu baterii reduse pot fi localizate și orice neregularitate poate fi remediată rapid. Primarul din Praga, Zdeněk Hřib, a salutat noul serviciu în Capitală, afirmând: „Considerăm serviciile de partajare care oferă mobilitate cu emisii zero și respectă caracteristicile locale ale Praga ca un plus foarte pozitiv pentru orașul nostru. ŠKODA AUTO DigiLab oferă o soluție bine gândită, care sper să aibă succes.”

Pentru a putea folosi scuterele electrice BeRider, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația BeRider (disponibilă pentru iOS și Android) pe smartphone-urile lor și să se înregistreze pentru utilizarea serviciului. După înregistrarea cu succes, ei pot vedea apoi eScooter-ele disponibile în aplicație, le pot rezerva, precum și bloca sau debloca fără chei. După ce călătoria lor s-a terminat, pur și simplu așează căștile în compartimentul ee bagaje.

Sesiunea lor se încheie după o scurtă confirmare prin intermediul aplicației. Plata se face apoi prin card bancar și se tarifează în funcție de timpul cât a fost folosit scuterul (5.00 coroane cehești pe minut). Pentru a merge cu scuterele electrice, este necesar un permis de conducere categoria B. Informații generale și instrucțiuni pot fi găsite pe site-ul oficial BeRider www.be-rider.com.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.