ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV: dinamică și sportivă

ŠKODA adaugă varianta SPORTLINE la noua sa gamă de SUV-uri complet electrice›Șasiu sport coborât, jante de 20 sau 21 inci și detalii negre izbitoare caracterizează exteriorul și interiorul›Alegerea a trei variante de propulsie cu distanțe mai mari de 520 km *
Enyaq iV

Mladá Boleslav, 16 februarie 2021 - Odată cu lansarea modelului ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV, producătorul auto ceh adaugă o variantă de model consacrată de multă vreme noii game de SUV-uri complet electrice construite în Mladá Boleslav. Aplicațiile caroseriei negre, jantele mari din aliaj și șasiul sportiv coborât oferă  noii ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV  un aspect sigur ce subliniază caracteristicile sale dinamice de conducere. Scaunele sport cu tetiere integrate, volanul sport multifuncțional din piele cu trei spițe și garniturile cu efect de carbon dau tonul în interior. Pentru ENYAQ SPORTLINE iV vor fi disponibile trei variante de propulsie. Atât ENYAQ iV 60, care produce 132 kW, cât și ENYAQ iV 80, cu o baterie de 82 kWh, care furnizează 150 kW și are o autonomie de peste 520 km * în ciclul WLTP, sunt cu tracțiune spate. ENYAQ iV 80x are două motoare electrice cu o putere combinată de 195 kW și tracțiune integrală. Această variantă va completa gama mai târziu în acest an.

SPORTLINE - pentru ŠKODA, această inscripție înseamnă în mod tradițional un aspect sportiv și o manevrare dinamică. Cu ENYAQ SPORTLINE iV, ŠKODA introduce această variantă de model în gama primului său SUV complet electric. Clienții vor putea alege dintre trei opțiuni de propulsie. Motorul electric al ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV 60 acționează roțile din spate, produce 132 kW și are un cuplu maxim de 310 Nm. Bateria sa are o capacitate de 62 kWh (58 kWh net) și permite o autonomie de peste 400 km * în ciclul WLTP. ENYAQ SPORTLINE iV 80 este echipat cu bateria mai mare de 82 kWh (77 kWh net) și poate parcurge mai mult de 520 km * în ciclul WLTP. Motorul său din spate produce 150 kW. Această baterie este montată și în ENYAQ SPORTLINE iV 80x. Împreună cu un al doilea motor electric, acest SUV are tracțiune integrală, are o putere de 195 kW și oferă un cuplu maxim de 425 Nm. Raza de acțiune maximă a acestei variante este mai mare de 500 km * în ciclul WLTP.