Auto Moto Invest Toamna este anotimpul ideal pentru excursii. Dar există și pericole  pe care ar trebui să le eviți pentru a te bucura de călătorii inedite, fără experiențe neplăcute!

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Toamna este anotimpul ideal pentru excursii. Dar există și pericole  pe care ar trebui să le eviți pentru a te bucura de călătorii inedite, fără experiențe neplăcute!
24.09.2019

Toamna este anotimpul ideal pentru excursii. Dar există și pericole  pe care ar trebui să le eviți pentru a te bucura de călătorii inedite, fără experiențe neplăcute!

Nu ai cum să nu iubești orice mică escapadă indiferent de anotimp, dar să știi că frumusețea toamnei ascunde și ceva pericole pe care ar fi bine să le eviți, pentru a putea călători în siguranță!

Escapade de toamnă

Vremea 

Toamna înseamnă vreme schimbătoare, ceață, polei.  Diferențele de temperatură dintre zi și noapte devin tot mai mari iar ploile fac ca drumul să devină alunecos. Asigură-te că ștergătoarele, anvelopele și frânele mașinii tale sunt în perfectă stare. Dacă dimineața te surprinde cu polei pe parbriz, ar fi bine să îți faci timp 5 minute și să îl cureți, pentru a avea vizibilitate.

Începutul școlii

Cunoaștem cu toții agitația dimineților în care ne ducem copiii la școală, sau rămânem blocați în trafic în zonele unde sunt școli sau grădinițe. Fii atent la copiii care traversează strada, mai ales dimineața. Copiii pot fi foarte  ușor distrași și nepăsători când traversează. De aceea este bine ca tu să fii  prudent și să încetinești mai ales în fața trecerilor pentru pietoni.

Frunzele căzătoare

Covorul de frunze așternut pe marginea drumului arată fascinant, dar dacă acestea sunt ude pot deveni un mare pericol   și astfel franarea sau manevrarea volanului pot deveni dificile. Evită să conduci peste mormanul de frunze pentru că acesta poate ascunde o groapă sau alte pericole.

Guturaiul
Răcelile sunt foarte periculoase odată cu schimbarea vremii, iar dacă strănuți la o viteză de 100km/h,  îți poți pierde vederea pentru aproape 100 de metri. 

Așa că:

  • Ia medicamente doar dacă acestea nu cauzează amețeală
  • Evită călătoriile  dacaă nu te simți bine în ziua respectivă
  • Ține batistele la îndemână
  • Incetinește dacă iți vine să strănuți
  • Inchide geamurile și ventilatorul pentru a reduce nivelul de polen din mașină
  • Curăță preșurile și covorașele din mașină periodic, pentru a scapa de praf

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.