Auto Moto Invest SFATURI UTILE PENTRU PĂSTRAREA ANVELOPELOR ÎN STARE EXECLENTĂ CÂT MAI MULT TIMP

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. SFATURI UTILE PENTRU PĂSTRAREA ANVELOPELOR ÎN STARE EXECLENTĂ CÂT MAI MULT TIMP
06.02.2020

SFATURI UTILE PENTRU PĂSTRAREA ANVELOPELOR ÎN STARE EXECLENTĂ CÂT MAI MULT TIMP

>Modelele Škoda sunt dotate cu anvelope excelente montate în fabrică. >Ele sunt concepute pentru a lucra perfect cu mașina ta și a-ți oferi o experiență de condus sigură și confortabilă, fără a afecta performanțele. >E nevoie de cercetare și expertiză îndelungată pentru producerea unei anvelope moderne.>Aceste anvelope pot fi scumpe la înlocuire, astfel încât este logic să ai grijă de ele.

Mentineti anvelopele in stare perfecta

>AFLĂ MAI MULTE DESPRE ANVELOPELE TALE

Fiecare Škoda are o plăcuță cu informații despre anvelope, localizată în mașină, iar aceste informații sunt prezentate și în manualul proprietarului. Această plăcuță prezintă toate nivelurile de presiune corecte ale anvelopelor pe care trebuie să le ai în vedere.

Manualul proprietarului va conține, de asemenea, detalii complete cu privire la anvelopele necesare pentru mașina ta. Este important să știi cum să localizezi aceste informații și ce înseamnă acestea. Afli dacă ai o roată de rezervă de dimensiuni normale sau o anvelopă de dimensiuni mai mici, un kit de umflare a pneurilor pentru situații de urgență, kit de pană,etc.

>ÎNVAȚĂ CUM SĂ SCHIMBI ROATA ÎN CAZ DE PANĂ

Din păcate, un raport recent a constatat că peste 75% dintre "milenari" nu știu să schimbe o roată. Deși acest lucru poate fi realizat cu ușurință de către un tehnician de asistență rutieră, va trebui să aștepți să ajungă la tine. Dacă ai nevoie să pleci rapid la drum, ar fi foarte bine să știi să îți schimbi singur roata sau să reumfli o anvelopă care a pierdut presiune.

>VERIFICĂ-ȚI ANVELOPELE  ÎN MOD REGULAT

Cel mai bun moment pentru a-ți verifica anvelopele este de fiecare dată când alimentezi la benzinărie. Verifică presiunea în pneuri și umflă-le atunci când este necesar pentru a menține un nivel optim al presiunii. Verifică rapid adâncimea benzii de rulare pentru a fi sigur că respectă limita legală.

>SCHIMBĂ-ȚI LA TIMP ANVELOPELE DE IARNĂ/VARĂ

Prin compusul lor special și prin modelul benzii de rulare, anvelopele de iarnă sunt proiectate să rămână moi și flexibile în condiții reci, oferind tracțiune și aderență la temperaturi scăzute pe suprafețe uscate, umede și cu gheață. Dar pe măsură ce temperaturile cresc, anvelopele de iarnă își pierd aceste avantaje, aderența scade și banda de rulare începe să se uzeze mai repede. În aceste condiții și siguranța ta pe timp de vară cu anvelope de iarnă scade. Spre exemplu, pe vreme umedă și o temperatură de aproape 30°C, un vehicul echipat cu anvelope de vară de calitate bună are o distanță de frânare cu 30% mai mică decât un vehicul echipat cu anvelope de iarnă. În anumite condiții, diferența poate egala chiar de două ori lungimea mașinii!

>FĂ O VERIFICARE COMPLETĂ A MAȘINII

Veificarea presiunii în anvelope ar putea face parte dintr-o verificare mai amplă a stării generale a mașinii.Aceasta ar putea include aspecte ale întreținerii mașinii, cum ar fi: verificarea luminilor, a uleiului și creșterea nivelului scăzut de fluide. Acest lucru va face verificarea anvelopelor mai ușor de reținut și vei menține în același timp și restul mașinii în stare bună de funcționare.

>FĂ-ȚI UN PLAN DE URGENȚĂ

O pană apărută brusc poate fi un inconvenient, dar există și alte lucruri mai rele care s-ar putea întâmpla atunci când sunteți în trafic. Este o idee grozavă să ai la îndemână o listă tipărită și actualizată cu numere importante cum ar fi: serviciile de urgență, firma de asigurare, prietenii,  membrii familiei.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.