Auto Moto Invest Aventurierul pentru întreaga familie. Noua ŠKODA OCTAVIA SCOUT

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Aventurierul pentru întreaga familie. Noua ŠKODA OCTAVIA SCOUT
10.06.2020

Aventurierul pentru întreaga familie. Noua ŠKODA OCTAVIA SCOUT

>Cu abilități de off-road,  noua generație OCTAVIA  continuă povestea de succes a modelelor SCOUT>Noua Octavia Scout se distinge de break-ul standard Combi prin inserţiile decorative şi de protecţie de culoare neagră pe exterior, dar și garda la sol mărită cu 15 mm.

OCTAVIA SCOUT

Mladá Boleslav, 10 iunie 2020 - Noua generație ŠKODA OCTAVIA include noua OCTAVIA SCOUT. Povestea de succes a acestei variante COMBI - oferind detalii robuste, fler off-road, garda la sol mărită și tracțiune integrală - a început în 2007, iar modelul este setat pentru a scrie capitolul următor, acum că bestseller-ul brand-ului a ajuns la a patra generație . Pe lângă designul său emotiv, noua generație OCTAVIA Scout oferă chiar mai mult spațiu decât predecesoarea sa și este acum disponibilă și cu tracțiune pe față ca opțiune la cerere.
 

Fie că este vorba despre o vacanță în familie, cumpărăturile săptămânale la supermarket sau o excursie la munte  cu bicicleta de în portbagaj: noua ŠKODA OCTAVIA SCOUT, disponibil exclusiv în varianta combi, este vehiculul perfect pentru multe ocazii. Oferind pachetul Drumuri Grele ca standard, inclusiv protecția subterană și garda la sol cu ​​15 mm mai înaltă, OCTAVIA SCOUT este ideală pentru conducerea off-road și este o alegere populară pentru remorcarea unei rulote, sau a unei remorci pentru barcă. Când este echipată cu un motor 2.0 TDI care produce 147 kW (200 PS), poate trage chiar și o remorcă  cu o greutate de până la 2.000 kg.

O OCTAVIA pentru orice ocazie care oferă mai mult spațiu

Ca și rădăcinile sale OCTAVIA SCOUT - care la 4.703 mm și 1.829 mm este acum 16 mm mai lung și respectiv 15 mm mai lat - oferă o cantitate de spațiu și mai generoasă decât predecesoarea sa. Cea mai mare capacitate de încărcare a segmentului până în prezent a crescut cu încă 30 l până la 640 l. SCOUT-ul poate fi comandat cu faruri inovatoare full LED Matrix, care își fac debutul odată cu noua generație OCTAVIA.

Motoare TDI și TSI eficiente și, pentru prima dată, tracțiune pe față

O nouă generație EVO, 2.0 TDI, cu o putere de 147 kW (200 CP) și un cuplu de 400 Nm își sărbătorește premiera în OCTAVIA SCOUT - este cel mai puternic diesel din istoria gamei de model până în prezent. Mai mult, pe lângă tracțiunea pe patru roți, ŠKODA oferă acum și combi-ul cu tracțiune față. Clienții pot opta acum pentru un 2.0 TDI cu o putere de 85 kW (115 CP), un 1,5 TSI care furnizează 110 kW (150 CP) - ambele sunt echipate cu o transmisie manuală cu 6 trepte - sau o versiune e-TEC de 1.5 TSI cu DSG cu 7 viteze și tehnologie micro hibridă. În mod alternativ, există și alegerea unuia dintre cele două motoare cu rază de acțiune - un 2.0 TSI care produce 140 kW (190 CP) și un 2.0 TDI care furnizează 147 kW (200 PS) - sau un 2.0 TDI care oferă 110 kW (150 CP) , toate dotate cu tracțiune integrală și un DSG cu 7 trepte ca standard.
 

Aspect robust cu detalii specifice SCOUT

Barele de protecție față și spate distincte, fiecare cu protecție cu aspect de aluminiu și borduri suplimentare din plastic negru pe arcadele roților, pragurile laterale și în partea de jos a ușilor protejează caroseria OCTAVIEI SCOUT și îi oferă un aspect distinct. Acest lucru este completat de jantele standard din aliaj de Braga, de 18 inch, sau de aliajele Manaslu, opționale disponibile, de 19 inch. Difuzoarele față și spate, șinele de acoperiș și ramele ferestrei au un finisaj argintiu, la fel ca și carcasele oglinzilor cu aripi reglabile, pliabile și încălzite, care includ o funcție de întunecare automată. OCTAVIA SCOUT este dotată cu lumini de ceață LED standard și poartă inscripția exclusivă SCOUT pe aripile din față.

O senzație SCOUT în interiorul reproiectat

Noul concept interior de la ŠKODA OCTAVIA oferă un nou sentiment de spațialitate și o ușurință îmbunătățită de funcționare și în varianta SCOUT. Tabloul de bord reproiectat este modular și aranjat pe diferite niveluri, cu un afișaj central mare, liber, de până la 10 inch. Consola centrală este împodobită cu detalii cromate, care pot fi găsite și pe suporturile și mânerele noi ale ușilor. Aderentele decorative specifice SCOUT de pe tabloul de bord, precum și scaunele ThermoFlux și siglele SCOUT de pe scaunele din față oferă atingeri vizuale speciale în interior. Pedalele OCTAVIA SCOUT au un finisaj din aluminiu, în timp ce tapițeria, volanul, cotierele și tabloul de bord sunt dotate cu cusături contrastante Tabor Brown.

Premiera mondială a noii OCTAVIA SCOUT și informații detaliate despre aceasta, precum și alte caracteristici noi din familia OCTAVIA vor urma la începutul lunii iulie.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.