Auto Moto Invest Design-ul SUV-ului ELECTRIC ENYAQ iV: PROGRESIV, echilibrat și autonom

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Design-ul SUV-ului ELECTRIC ENYAQ iV: PROGRESIV, echilibrat și autonom
12.08.2020

Design-ul SUV-ului ELECTRIC ENYAQ iV: PROGRESIV, echilibrat și autonom

Primul SUV complet electric de la ŠKODA este începutul unei noi ere pentru producătorul auto din Cehia și prezintă un important pas evolutiv înainte în limbajul de design al mărcii.

Enyaq iV

Prima ŠKODA electrică construită pe platforma MEB va fi dezvăluită la 1 septembrie, însă șeful departamentului design exterior, Karl Neuhold, a descris deja la ce se pot aștepta fanii mobilității electrice și ai mărcii cehe. SUV-ul cu încredere în sine va avea un design dinamic și emotiv, cu proporții inovatoare. În același timp, ENYAQ iV rămâne practic și fidel valorilor mărcii ŠKODA.

Conceptul de design dinamic combinat cu linii puternice și suprafețe plane este ceva pe care ENYAQ iV îl împărtășește cu modelele actuale SCALA și OCTAVIA. Dar noua proporție bazată pe platforma MEB aduce o nouă schimbare în acest limbaj de design.

În opinia lui Karl Neuhold, șeful departamentului design exterior, designul SUV-ului ENYAQ iV este progresiv, echilibrat și încrezător în sine. Este o îmbinare armonioasă de design, spațiu și idei Simply Clever. Acest lucru este confirmat, de exemplu, prin coeficientul de tracțiune măsurat la un 0.27 impresionant, care este cu mult superior majorității SUV-urilor.
 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.