Design-ul SUV-ului ELECTRIC ENYAQ iV: PROGRESIV, echilibrat și autonom

Primul SUV complet electric de la ŠKODA este începutul unei noi ere pentru producătorul auto din Cehia și prezintă un important pas evolutiv înainte în limbajul de design al mărcii.
Enyaq iV

Prima ŠKODA electrică construită pe platforma MEB va fi dezvăluită la 1 septembrie, însă șeful departamentului design exterior, Karl Neuhold, a descris deja la ce se pot aștepta fanii mobilității electrice și ai mărcii cehe. SUV-ul cu încredere în sine va avea un design dinamic și emotiv, cu proporții inovatoare. În același timp, ENYAQ iV rămâne practic și fidel valorilor mărcii ŠKODA.

Conceptul de design dinamic combinat cu linii puternice și suprafețe plane este ceva pe care ENYAQ iV îl împărtășește cu modelele actuale SCALA și OCTAVIA. Dar noua proporție bazată pe platforma MEB aduce o nouă schimbare în acest limbaj de design.

În opinia lui Karl Neuhold, șeful departamentului design exterior, designul SUV-ului ENYAQ iV este progresiv, echilibrat și încrezător în sine. Este o îmbinare armonioasă de design, spațiu și idei Simply Clever. Acest lucru este confirmat, de exemplu, prin coeficientul de tracțiune măsurat la un 0.27 impresionant, care este cu mult superior majorității SUV-urilor.