Auto Moto Invest Două inimi ce bat pentru ŠKODA OCTAVIA iV și ŠKODA OCTAVIA RS iV

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Două inimi ce bat pentru ŠKODA OCTAVIA iV și ŠKODA OCTAVIA RS iV
30.09.2020

Două inimi ce bat pentru ŠKODA OCTAVIA iV și ŠKODA OCTAVIA RS iV

Care sunt diferențele dintre ŠKODA OCTAVIA iV și ŠKODA OCTAVIA RS iV?

OCTAVIA IV OCTAVIA RS IV

Mergând pe urmele flagship-ului SUPERB iV, noua OCTAVIA este al doilea hibrid plug-in ŠKODA iV - disponibil nu doar într-o singură, ci în două variante de putere. OCTAVIA iV vine în nivelul de echipare Ambition sau mai mare (cu excepția versiunii SCOUT) și are o putere de 150 kW (204 CP); cuplul maxim este de 350 Nm.

Sportiva OCTAVIA RS iV produce 180 kW (245 CP) și un cuplu maxim de 400 Nm. În modul Sport, care permite șoferilor să utilizeze puterea maximă a mașinii, ambele variante de caroserie ale OCTAVIA RS iV accelerează de la 0 la 100 km / h în doar 7,3 secunde, iar viteza maximă este de 225 km / h. Comparativ cu versiunea echivalentă echipată cu un motor pe benzină și transmisie DSG, sprintul de la 80 la 120 km / h este cu 2,2 secunde mai rapid.

Direcția progresivă care vine ca reglare standard și dinamică a suspensiei sport, care este tipică pentru gama RS, răspunde stilurilor de conducere energice. Ambele modele iV ale bestseller-ului ŠKODA din a patra generație sunt echipate cu o cutie de viteze cu schimbare directă în 6 trepte și dispun de tehnologie schimbător cu fir pentru selectarea treptelor de viteză. Hatchback-ul oferă o capacitate de încărcare de 450 l; OCTAVIA COMBI poate conține 490 l. OCTAVIA RS iV vine și cu o suspensie sport special reglată pentru RS. La fel ca la OCTAVIA iV, garda la sol este de 143 mm.
 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.