Auto Moto Invest Găsirea echilibrului interior și a liniștii este un adevărat lux în lumea această modernă, cu tot stresul și tensiunea. Imbarcați-vă într-o călătorie liniștită în departe de oraș și bucurați-vă de gătit în sălbăticie cu ŠKODA și Almazan Kitchen.

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Găsirea echilibrului interior și a liniștii este un adevărat lux în lumea această modernă, cu tot stresul și tensiunea. Imbarcați-vă într-o călătorie liniștită în departe de oraș și bucurați-vă de gătit în sălbăticie cu ŠKODA și Almazan Kitchen.
25.09.2019

Găsirea echilibrului interior și a liniștii este un adevărat lux în lumea această modernă, cu tot stresul și tensiunea. Imbarcați-vă într-o călătorie liniștită în departe de oraș și bucurați-vă de gătit în sălbăticie cu ŠKODA și Almazan Kitchen.

Ghidul spiritual în această călătorie în natura inspirată a Alpilor austrieci este Almazan Kitchen, un proiect familial realizat de Boban și Aleksandar Almazan, care depășește  o experiență obișnuită de gătit.

Almazan Kitchen

Echipa unchiului și nepotului a stăpânit arta gătitului în aer liber la perfecțiune. "Nu este vorba doar despre mâncare - ci despre atmosfera relaxantă. De aceea facem totul încet. Fără grabă." Spun ei.

Videoclipurile celor doi sunt mai mult un instrument terapeutic pentru sufletele obosite moderne - deși nu veți auzi nicio bătaie în ele, sunetul este o parte vitală care fac poveștile Almazan Kitchen  atât de liniștitoare de vizionat. Ei au puterea să te teleporteze imediat într-un loc frumos acolo și te lasă să te relaxezi în timp ce urmărești abilitățile lor culinare. Meșteșugul lor este dincolo de această lume, totuși încă pe pământ - cea mai mare inspirație pentru gătitul lor este natura însăși. Văzând mâncarea lor gătită la foc deschis îți stârnește pofta de mâncare și natură.

Acesta este motivul pentru care ŠKODA și Almazan Kitchen s-au alăturat pentru a pregăti această scurtă serie despre gătitul în sălbăticie. Bucurați-vă de el și consultați rețeta de mai jos pentru carne de porc gătită lent felul Almazan Kitchen!

PS: Va fi ceva pentru iubitorii de pește și vegetarieni în episoadele viitoare.

Pregătește focul și  găsește un băț lung din lemn cu două capete despicate. Se amestecă sarea, piperul și amestecul de condimente de grătar  cu uleiul vegetal, se acoperă carnea în marinat și se lasă să absoarbă gustul cel puțin o oră - cu cât mai mult cu atât mai bine! Pune carnea pe un băț și prăjește pe foc cel puțin o oră și jumătate. Continuă să întorci carnea încet, în timp ce  sosul marinat pătrunde în carne și lasă să se scurgă picăturile prăjite în tigaie.

Cu aproximativ 15 minute înainte ca,  bucata de carne să fie gata, rumenește porumbul pe foc. Mai întâi adaugă untul și cimbrul proaspăt în tigaie, alături de sosul rămas și lasă la fiert .

Când totul este gata, pur și simplu scoate carnea de pe băț și feliaz-o în bucăți. Toarnă deliciosul sos peste feliile de carne și pune alături porumbul copt.

Acum savurează totul în liniște!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.