Auto Moto Invest Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și ALMAZAN KITCHEN. Capitolul 2: Lacul

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și ALMAZAN KITCHEN. Capitolul 2: Lacul
30.09.2019

Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și ALMAZAN KITCHEN. Capitolul 2: Lacul

Să te bucuri de liniște în mijlocul naturii este un adevărat lux în zilele noastre. ŠKODA SUPERB SCOUT și Almazan Kitchen, vedetele gătitului în aer liber vă invită să vă bucurați de frumusețea liniștită a naturii pe marginea unui lac de munte.

Almazan Kitchen

Apa este o sursă de viață; este locul de unde provenim de fapt. Fiind aproape de noi ne apropie de sursa de echilibru natural - ceea ce multor oameni le lipsește  acum atât de mult în viața lor zilnică plină de grabă și tensiune. Singurul lucru pe care îl vei vedea grăbit în noul episod din Gătitul în sălbăticie cu ŠKODA și Almazan Kitchen este un curent sălbatic care se derulează pe pantele verzi, la marginea lacului.

Practic avem nevoie de apă pentru gătit”, ne spune Alex Almazan. „Și ne plac locurile îndepărtate în care nimeni nu te va deranja. Ideea de bază a canalului nostru YouTube este să ieșim acolo și să gătim în sălbăticie. Acesta este și motivul pentru care canalul este atât de popular. Oamenii vin acasă obosiți de la serviciu și atunci când ne urmăresc videoclipurile, pot pur și simplu să se deconecteze și să uite de toată agitația zilnică pentru un timp. "

De când au deschis canalul YouTube deja popular acum, ideea a fost să le ofere telespectatorilor această formă perfectă de relaxare. Legătura pe care o fac între hrană și natură este simplă, dar atât de tentantă de vizionat. Se revarsă ceva adânc în noi și îl lasă să curgă - precum apa, care este tema principală a celui mai recent episod din seria ŠKODA și Almazan Kitchen despre gătit în sălbăticie. Iar noul ŠKODA SUPERB SCOUT este partenerul ideal în această călătorie. Bucurați-vă de poveste și consultați rețeta de mai jos pentru un pește pur și simplu  delicios gătit în sare!

PS: Următorul episod va prezenta câteva mâncăruri vegetariene care-ți vor lăsa gura apă.

Mod de preparare:

Prindeți un pește și curățați-l. Faceți focul. Feliați lămâile și introduceți-le alături de mărarul proaspăt în pește.

Se amestecă 4 kg de sare cu 500 ml de apă într-o tigaie. Separați sare pe jumătate, puneți peștele pe o grămadă de sare și acoperiți-o cu sarea rămasă. Se coace 20 de minute. Când peștele este gata, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați boia de ardei afumată, cimbru și usturoi, amestecând totul bine. Luați peștele de pe foc, spargeți pătura de crustă din sare și scoateți peștele afară.La final,  turnați uleiul aromat fierbinte peste pește.

Acum savurați-l în liniște, fără grabă!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.