Auto Moto Invest Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și ALMAZAN KITCHEN. Capitolul 3: La cabană

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și ALMAZAN KITCHEN. Capitolul 3: La cabană
18.10.2019

Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și ALMAZAN KITCHEN. Capitolul 3: La cabană

Pe măsură ce viața modernă devine din ce în ce mai agitată, oamenii simt nevoia să scape de rutina zilnică. Ieșiți din monotonie cu ŠKODA SUPERB SCOUT și Almazan Kitchen și bucurați-vă de acest ultim episod din seria Gătind în sălbăticie.

Gatind in salbaticie cu Skoda si Alamazan - 1

Natura este perfectă atunci când vrei să te ascunzi, iar munții sunt alegerea ideală pentru un refugiu. De fapt, se pare că au fost făcuți pentru asta, pe măsură ce oamenii urcă acolo pentru a găsi o  perspectivă mai bună. Stând la o cabană îndepărtată din munți nu te detașezi de lume, dar te face într-un fel să te apropii de esența vieții. Simte libertatea în ultimul episod din seria Gătind în sălbăticie cu ŠKODA și Almazan Kitchen.

Pentru Almazan Kitchen, vedeta gătitului în aer liber de pe YouTube, activitatea de a evada din oraș și de a găti în sălbăticie a dat naștere născut faimosului lor canal și a devenit o caracteristică definitorie pentru videoclipurile lor foarte apreciate.

„Unchiul meu mă ducea mereu în pădure, unde făceam mâncare împreună și ne bucurăm de natură. Odată, doar pentru distracție, am decis să filmăm ce făceam. La vremea aceea, gătisem la casa lui din nordul Serbiei. Am filmat câteva dintre rețetele noastre și le-am încărcat pe YouTube și, după un timp, videoclipurile au început să obțină câteva vizualizări. Am văzut acest lucru și ne-am gândit că poate ar trebui să continuăm, dar de această dată am decis să filmăm în mediul rural. Atunci au început să decoleze clipurile video - oamenii au fost impresionați pentru că nu au văzut niciodată așa ceva ”, spune Aleksandar Almazan când descrie secretul succesului lor.

Iată ingredientele de care aveți nevoie pentru rețeta de astăzi.

INSTRUCȚIUNI:

Începeți să faceți focul. Curățați legumele și ciupercile. Amestecați făina cu sarea și apa și pregătiți un aluat frământând amestecul aproximativ 5 minute. Faceți tortilele de dimensiunea dorită din aluat. Se toacă ceapa, ardeii și ciupercile și prăjesc în ulei la foc mare, adăugând sarea și condimentele.

Când legumele și ciupercile sunt gata, adăugați brânza în tigaie. Puneți turtițele pe cărbuni fierbinți, întorcându-le cu 45 de grade în sens orar la fiecare 10 secunde. După ce le-ați rotit cercul complet (360 grade), întoarceți-le și repetați procedura. Umpleți turtițele proaspăt coapte cu amestecul de legume și brânză și presărați peste ele ceapa verde tocată.

Acum savurați-le în tihnă!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.