Noua ŠKODA OCTAVIA este pur și simplu de neînvins!

Noua ŠKODA OCTAVIA numită Cea mai Bună Mașină Compactă de Familie, Cea mai Bună Mașină Combi și Mașina Anului ›ŠKODA OCTAVIA înregistrează a cincea victorie consecutivă la categoria Estate Car ›ŠKODA SUPERB revendică locul de top și este numită Cea mai bună mașină de familie ›Jurații au apreciat designul, calitatea, confortul și raportul calitate-preț ŠKODA
SKODA OCTAVIA

Noua generație, ŠKODA OCTAVIA, a cucerit juriul la Premiile Auto Express pentru mașini noi din 2020, luând acasă două victorii și titlul Mașina Anului 2020.

Fără a fi lăsată pe dinafară de fratele său combi, modelul berlin Octavia a fost încoronată Cea mai Bună Mașină Compactă de Familie a anului 2020 de către comisia de jurizare Auto Express. OCTAVIA a moștenit titlul de categorie de la SCALA, care a primit onoruri de top în 2019. Astfel a fost performanța noii OCTAVIA în categoriile sale, încât jurații au numit-o Mașina anului 2020 - unul dintre cele mai prestigioase titluri din lumea automobilelor.
 
OCTAVIA nu a fost singurul model ŠKODA care a luat acasă premiile Auto Express. Noua SUPERB a fost desemnată Mașina de familie a anului  - recuperând un titlu pe care l-a câștigat ultima dată în 2017. Complet actualizat anul trecut, SUPERB a sărit în vârful gamei datorită valorii sale sporite și a noii tehnologii.
 
Auto Express este una dintre cele mai cunoscute publicații auto din Marea Britanie. Cu peste 25 de premii, care acoperă fiecare parte a pieței auto din Marea Britanie, Premiile Auto Express onorează excelența de zi cu zi.
 
Premiile Auto Express din 2020 sunt doar primele din multe altele pentru a patra generație OCTAVIA. Predecesorul său a acumulat peste 20 de titluri cheie din industrie pe piața britanică în timpul ciclului său de producție.