Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. 6 SEMNALE CARE CONDUC LA CONCLUZIA CĂ A VENIT MOMENTUL SĂ ÎȚI SCHIMBI MAȘINA
02.03.2018
STIRI WELTAUTO

6 SEMNALE CARE CONDUC LA CONCLUZIA CĂ A VENIT MOMENTUL SĂ ÎȚI SCHIMBI MAȘINA

Nu mai aștepta și descoperă acum mașina de care ai nevoie!

WELT

Vine o zi când mașina trebuie schimbată, cu toții știm asta. Chiar dacă încerci să le ignori, sunt câteva indicii care sugerează că mașina ta trebuie trasă pe dreapta.

1. Mecanicul tău te întreabă despre familia ta. Când mașina ta petrece mai mult timp în atelier decât pe drum și relația ta cu mecanicul începe să fie mai apropiată, este timpul să te gândești la schimbarea mașinii. De-a lungul anilor, motorul și alte elemente pot începe să cedeze și, în final, reparațiile devin o practică obișnuită. Cumpărarea unei mașini în condiții mai bune vă va permite să economisiți o mulțime de bani pentru întreținere și să evitați durerile de cap.

2. "Relația voastră" nu mai e la fel ca la început. Mașina ta nu îți mai trezește aceleași emoții ca la început, și ai început deja să te uiți după alte mașini pe stradă. Cu atâtea modele disponibile, oare nu ar fi timpul să te îndrăgostești din nou?

3. Prietenii tăi fac glume despre mașina ta. La început poate fi amuzant, dar atunci când mașina ta devine ținta glumelor de modă veche, este timpul să începi sâ te gândești să o "pensionezi".

4. Mama tuturor defecțiunilor. Când mașina ta e pe moarte și vrei să o ții în viață, mecanicul tău este pe cale să îți sugereze operațiuni tot mai extreme. E timpul să-i spui la revedere. În cazul în care remedierea unei defecțiuni grave te costă la fel de mult decât valoarea mașinii, este timpul ideal pentru a o schimba.

5. Trăiești cu teama de a nu ramâne în pană. Mașina ta nu mai face față provocărilor. Posibilitatea de a ceda într-o călătorie lungă este reală, așa că degeaba ai economisit și ai reușit să pleci cu familia în vacanța mult visată dacă sunt șanse mari ca vacanța să îți fie stricată când te aștepți mai puțin. Așa că pentru familia ta și pentru a vă bucura împreună de vacanță, este timpul să faci pasul.

6. Când scaunul pentru copii nu se potrivește în portbagaj. Atunci când situația familiei se schimbă și mașina nu mai satisface nevoile tale, este timpul să îți schimbi de exemplu modelul tău sport cu unul de familie. Chiar dacă îți e greu să te desparți de ea, acum familia e pe primul loc!

Dacă oricare dintre aceste șase situații sau chiar mai multe îți sunt familiare, noi cei de la Das WeltAuto îți recomandăm să îți schimbi mașina. În parcul nostru vei găsi o gamă largă de vehicule rulate de calitate, cu istoric service cunoscut, kilometri reali și garanție.

Nu mai aștepta și descoperă acum mașina de care ai nevoie!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.