1. Noutati
  2. SKODA A CREAT TROFEELE PENTRU TURUL FRANȚEI 2018
23.07.2018
STIRI DE LA SKODA

SKODA A CREAT TROFEELE PENTRU TURUL FRANȚEI 2018

Trofeul din acest an aduce un omagiu creațiilor geometrice și formelor unghiulare ale cubismului Ceh.Managerul General SKODA, Bernhard Maier va fi cel care va decerna premiul câștigătorului la Paris.Anul 2018 este cel de-al 15-lea an în care SKODA este sponsor oficial și partener auto al Turului Franței.

Trofeu Turul Frantei-Logo

Mlada Boleslav, 20 iulie 2018 -- Biroul de Design SKODA a fost însărcinat din nou să creeze trofeele destinate câștigătorilor Turului Franței. După ce plutonul va trece linia de sosire pe Champs-Elysees pe 29 iulie, câștigătorii fiecărei categorii își vor primi trofeele. Managerul general SKODA Bernhard Maier va înmâna personal câștigătorului tricoului verde trofeul de cristal verde destinat liderului în clasamentul pe puncte.

”Trofeele pentru câștigătorii Turului Franței sunt caracterizate de un joc între curbele domoale și liniile precise, care se lățesc către partea superioară, semănând cu aripile unei păsări aflate în zbor”, explică Peter Olah, designer SKODA.

Înalte de 60 de centimetri și cântărind nu mai puțin de 4 kilograme, trofeele sunt fabricate de compania cehă Lasvit și sunt considerate o emblemă a Turului. În fiecare an designerii SKODA se lasă inspirați de noile influențe atunci când crează suprafața trofeelor. Trofeul din acest an vine să omagieze cubismul ceh, cu ale sale creații geometrice și forme unghiulare.

2018 este cel de-al 15-lea an în care SKODA sponsorizează și totodată este partener auto al Turului Franței. Iar din 2011 brandul de tradiție din Mlada Boleslav crează și trofeele acordate câștigătorilor cursei cicliste prin Franța.

Cea de-a 105-a ediție a clasicului tur ciclist a pornit pe 7 iulie de pe insula Noirmoutier-en-Ile din Atlantic. Până duminică, 29 iulie, când va trece linia de sosire la Paris pe Champs-Elysees, plutonul va fi pedalat un total de 3351 de kilometri, de-a lungul a 21 de etape.

 AUTOMOBILE SKODA însoțește Turul Franței 2018 cu interesante povești de subsol, care pot fi accesate pe SKODA Storyboard. Unul dintre aceste articole vorbește despre vehiculele care însoțesc convoiul și distribuie cadouri spectatorilor. Fanii dornici să experimenteze cursa în persoană, pot descoperi diverse sfaturi legate de participarea la eveniment pe SKODA Storyboard.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.