Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

 1. Noutati
 2. SKODA BACĂU este centru daune RCA pentru orice asigurator. Ai și MAȘINĂ LA SCHIMB GRATUIT!
04.04.2018
NOUTATI SERVICE

SKODA BACĂU este centru daune RCA pentru orice asigurator. Ai și MAȘINĂ LA SCHIMB GRATUIT!

Ai fost implicat într-un eveniment auto și vrei să îți repari autoturismul pe baza poliței RCA? Atunci alege Centrul Auto Škoda Bacău pentru a avea siguranța unei lucrări de calitate și a economisi timp și bani! În plus beneficiezi de MAȘINĂ LA SCHIMB GRATUIT!!!

Centru Daune
 • Cu doar un apel la numărul 0748 128 204 imediat după accident și pe baza unei împuterniciri din partea ta ne vom ocupa de toată procedura până la finalizarea reparaţiei. Scapi astfel de orice grijă și economisești timp și bani!
 • Îţi punem la dispoziţie un consilier de daune dedicat, care te va consilia pe tot parcursul procesului de instrumentare a unui dosar de daune.
 • Deschiderea dosarului de daună se realizează la sediul asiguratorului care a emis polița RCA. Pentru deschiderea dosarului de daună este nevoie de constatarea amiabilă completată de ambele părți sau de documentele emise de Poliție în cazul în care în accident au fost implicate mai mult de două mașini. În urma deschiderii dosarului de daună, se va emite nota de constatare în baza căreia, în service-ul nostru, vom întocmi devizul de reparație.
 • Nu ești implicat financiar în niciun fel. 
 • Pe baza devizului de reparație vom calcula numărul de zile de care beneficiezi pentru mașina la schimb / de înlocuire. Pentru fiecare patru ore de manoperă se va asigura o zi de închiriere.
 • După obținerea acestor documente și a confirmării de la asigurator, îți vom pune la dispoziție mașina la schimb din momentul în care mașina ta intră în service.
 • După finalizarea reparației mașinii tale, aceasta este spălată și supusă unui test complet și unei inspecții de calitate înainte de a fi predată.
 • Odată ce a trecut inspecția de calitate, vei fi contactat de un consilier de service pentru a organiza ridicarea sau recepționarea mașinii.
 • Vei fi în siguranţă pe drumurile publice după reparaţie întrucât avem personal specializat, dotări tehnice de ultimă generaţie și lucrăm doar cu piese de cea mai bună calitate.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.