Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. KAROQ FEST
15.11.2017
EVENIMENT

KAROQ FEST

O altfel de lansare auto pentru noua  ŠKODA KAROQ

HARD ROCK

›  O seară altfel la Hard Rock Cafe
›  Experiențe altfel cu Luiza Zan, Chef Foa și Marius Chivu
›  Ateliere interactive ținute de cei trei invitați speciali în mașină
›  Graffiti cu semnătura Ortaku și echipa sa
›  Un eveniment deschis publicului, prin cele 25 de invitații duble oferite prin social media

Noua ŠKODA KAROQ a fost lansată în România ieri, 14 noiembrie, printr-un eveniment altfel: KAROQ FEST s-a desfășurat la Hard Rock Cafe, reunind personalități și povești aparte și un public de aproximativ 300 de persoane în căutare de experiențe remarcabile.

În decorul unic de la Hard Rock Cafe, completat cu panouri de graffiti purtând semnătura Ortaku și aranjamente florale cu un touch de aventură outdoor, evenimentul a fost despre muzică, altfel, cu Luiza Zan, despre mâncare, altfel, cu Chef Foa și despre călătorii, altfel, cu Marius Chivu. Pe scena Hard Rock Cafe, Luiza Zan a încântat publicul cu vocea ei deosebita, Chef Foa a pregătit live preparate din meniul serii, servit apoi tuturor invitaților, iar Marius Chivu a oferit publicului ponturi și inspirație pentru destinații și drumuri altfel. Totul condus cu o mână sigură de pilot altfel: Mirela Bucovicean în rolul de gazdă.

În plus, cei trei invitați speciali ai evenimentului au ținut 15 ateliere în noua ŠKODA KAROQ, aceasta devenind spațiu pentru un mini-festival exclusivist plin de muzică live, savori și povești memorabile. Cei aproximativ 30 de norocoși care s-au bucurat de atelierele interactive din mașină au fost selectați ad-hoc din rândurile publicului de la eveniment. Pe lângă jurnaliști și influenceri, la eveniment au participat și 50 de invitați selectați prin social media, precum și clienți ai distribuitorilor ŠKODA din țară. 

„Noua ŠKODA KAROQ se adresează cuplurilor de orice vârstă în căutare de experiețe remarcabile, oferindu-le toată libertatea să caute ce li se potrivește cel mai bine: oameni, locuri, momente și rețete deosebite, precum și tot ceea ce hrănește simțurile și entuziasmul. Ne bucurăm că i-am avut alături pe Luiza Zan, Chef Foa, Marius Chivu și Ortaku, oameni foarte talentați care și-au urmat mereu drumul altfel. Ei ne-au ajutat să prezentăm ŠKODA KAROQ, încă de la lansare, exact așa cum este: ca pe un mini-festival de momente aparte.”, a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România.

„Anul acesta a fost unul excelent pentru SUV-uri la ŠKODA – după lansarea KODIAQ de la începutul anului, revenim în forță cu noua ŠKODA KAROQ – un SUV compact, foarte deștept, spațios, care invită la descoperiri și experiențe aparte, atât în mediul urban cât și în natură. L-am sărbătorit cu un eveniment altfel, axat mult pe interacțiune umană, pe gusturi, povești și oameni interesanți, și mă bucur că le-am oferit invitaților aceste experiențe inclusiv în mașină, ca un preview pentru momentele remarcabile ce pot fi trăite cu ŠKODA KAROQ”, a declarat Vlad Rusu, Director de marcă ŠKODA.

Sub motto-ul „Drumul tău e altfel”, noua ŠKODA KAROQ este un SUV compact caracterizat prin spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 140 kW (190 CP), dintre care patru sunt noi. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. ŠKODA KAROQ are un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.