1. Noutati
  2. Noua ŠKODA OCTAVIA te va cuceri în doar 60 de secunde!
21.04.2020
STIRI DE LA SKODA

Noua ŠKODA OCTAVIA te va cuceri în doar 60 de secunde!

Ai un minut? Am putea vorbi despre ultima generație a celui mai de succes model ŠKODA timp de câteva ore, dar suntem convinși că îți va atrage atenția în câteva secunde. Convinge-te urmărind videoclipul nostru!

noua Octavia

„Este cea mai bună OCTAVIA din toate timpurile - mai spațioasă, mai practică și mai sigură ca oricând. Noua generație înseamnă un pas uriaș în față ”, este modul în care Bernhard Maier, președintele consiliului de administrație ŠKODA AUTO, descrie noua mașină. Deci, care sunt cele mai mari avantaje ale sale?

Și mai mult spațiu

A patra generație OCTAVIA este mai lungă cu 15 mm; varianta berlină a crescut cu 19 mm, iar combi-ul cu 22 mm. Capacitatea portbagajului a crescut până la 600 litri sau 640 litri în varianta combi.

Aspect dinamic

Silueta joasă are cel mai bun coeficient de tracțiune aerodinamic din clasa sa. Latura sa sportivă este evidențiată de faruri și de poziția joasă, farurile  alungite și roțile, ce pot avea dimensiuni de până la 19 ”.

Interior de calitate

Plasticul moale, detaliile cromate, iluminarea ambientală și un volan elegant cu două niveluri - toate acestea, împreună cu tabloul de bord nou proiectat, îți oferă o senzație foarte plăcută.

Confort pe drum

Noul nivel de confort este asigurat de scaune ergonomice,  cu funcție de masaj, accesul fără cheie la toate ușile și controlul  climatizării în trei zone, precum și de scaune încălzite, volan și parbriz.

Echipare bogată

Ca echipare standard, toți proprietarii vor beneficia de climatizare în două zone, un cockpit virtual (10,25 ”), geamuri electrice față și spate, airbag pentru genunchi pentru șofer și iluminare cu faruri full Led.

O gamă largă de versiuni

Clienții pot alege din cea mai largă gamă de motoare din istoria modelului, inclusiv versiunile hibride plug-in OCTAVIA iV și OCTAVIA RS iV. S-au îmbunătățit motoarele diesel (TDI Evo) și benzină (inclusiv micro-hibrid) și există planuri pentru o versiune CNG (gaz comprimat).

Infotainment de ultimă generație

Sistemul de infotainment poate fi controlat prin gesturi sau prin intermediul asistentei digitale, Laura. Sunt disponibile trei versiuni, cu afișaje cuprinse între 8.25 ”și 10”. Funcționarea lor este și mai ușoară prin intermediul barei tactile inovatoare.

Conectivitate îmbunătățită

Datorită eSIM încorporat, OCTAVIA  este întotdeauna online. De asemenea, puteți controla funcțiile mașinii prin intermediul aplicației noastre mobile și există până la cinci conectori USB în mașină, inclusiv unul din headliner (perfect pentru conectarea camerei de bord).

Soluții Simply Clever


Pachetul de soluții Simply Clever include acum unele noi. AdBlue poate fi reumplută acum și la pompă pentru camioane, o pâlnie integrată simplifică reumplerea lichidului de spălare, tetierele laterale oferă suport pentru capetele pasagerilor din spate, iar scaunele sunt prevăzute cu buzunare pentru telefonul mobil.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.