ACTIUNE
22.08.2017

NOUA ŠKODA RAPID A INVITAT TREI CUPLURI SPONTANE LA MARE

În weekendul 14-16 iulie, noua ŠKODA Rapid a dus la mare trei cupluri spontane din București, dovedindu-le faptul că libertatea și confortul pot face casă bună împreună.
RAPID LA MARE

Publicul care s-a ascuns de căldură în mall Park Lake vineri, 14 iulie, a avut parte de o mare surpriză: o transmisiune directă de la mare cu actorul Vadim Rusu, prin intermediul unui ecran led. Acesta a abordat, în decurs de trei ore, trei cupluri aflate în mall, în preajma ecranului. După ce s-au convins că vorbesc cu cineva care tocmai se răsfață pe plajă, cele trei cupluri au fost puse în fața unei mari provocări: aceea de a pleca, pe loc, la mare. Tot ce au avut de făcut perechile invitate a fost să urce în noua ŠKODA Rapid care-i aștepta în fața mall-ului, și să se răsfețe timp de un weekend pe litoral, unde aveau deja pregătită o cameră într-un hotel din Mamaia.

„Le mulțumim mult celor trei perechi de îndrăgostiți pentru spontaneitate, și le dorim să se bucure de cât mai multe drumuri frumoase împreună! Ideea acestui eveniment ne-a venit firesc: ŠKODA Rapid este perfectă pentru un cuplu tânăr sau o familie aflată la început de drum, și, prin toate detaliile sale, această mașină poate să le facă viața mai ușoară, dar și mai frumoasă.”, a spus Patricia Zegreanu, Director de Marketing și Comunicare ŠKODA România.

De asemenea, în timpul evenimentului, noua ŠKODA Rapid a fost expusă în mall Park Lake până pe 04.08.2017, împreună cu un reprezentant ŠKODA ce le-a oferit doritorilor toate detaliile.

„ŠKODA Rapid este o mașină surprinzătoare: este încăpătoare, cu cel mai are portbagaj din clasa ei, dar are și un design atrăgător, modern. Este accesibilă ca preț și are foarte multe detalii care te fac să te simți bine și răsfățat. E o mașină foarte potrivită pentru un cuplu sau o familie tânără, permițându-le să ducă o viață spontană și confortabilă, fără mari cheltuieli.”, a spus Vlad Rusu, Director de Marcă ŠKODA în România.