Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. PERFECT ECHIPAT PENTRU OFF-ROAD: ŠKODA KAROQ SCOUT
09.08.2018
PREZENTARE

PERFECT ECHIPAT PENTRU OFF-ROAD: ŠKODA KAROQ SCOUT

Prezentarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Noul Karoq Scout

›   Cel mai tânăr membru al familiei SCOUT are tracţiunea integrală inclusă în dotarea standard

›   Trei motoare eficiente şi prietenoase cu mediul, transmisie automată DSG cu 7 trepte sau transmisie manuală cu 6 trepte

›   Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2018

 

Mladá Boleslav, 31 iulie 2018 – ŠKODA îşi extinde gama ŠKODA KAROQ: producătorul auto ceh va prezenta în octombrie, la Salonul Auto de la Paris, o variantă şi mai robustă a popularului său SUV compact. La fel ca toate modelele ŠKODA SCOUT, şi KAROQ SCOUT va include tracţiunea integrală în echiparea standard şi va avea un design off-road marcat de forţă şi robusteţe.

 

ŠKODA KAROQ este acasă atât în marile oraşe, cât şi în off-road. Fiind disponibil în numeroase variante, modelul poate satisface cerințele şi nevoile tuturor clienţilor, de la familiile tinere, la cei care sunt pasionaţi de activităţi în aer liber. La fel ca OCTAVIA SCOUT şi KODIAQ SCOUT, şi cel mai nou membru al familiei SCOUT oferă tracţiunea integrală în dotarea standard. De asemenea, designul cu puternice accente pe detalii de off-road accentuează potenţialul optimizat în off-road al modelului. Cu Pachetul pentru drumuri grele, ŠKODA KAROQ SCOUT este optim pregătit pentru călătoriile provocatoare, în afara drumurilor asfaltate.

Motoare eficiente, puternice şi tracţiune integrală

Fiind singura variantă a SUV-ului compact disponibilă exclusiv cu tracţiune integrală, ŠKODA KAROQ SCOUT este oferită cu trei motoare eficiente şi cu impact redus asupra mediului. Alături de motorul pe benzină 1,5 TSI de 110 kW (150 CP) disponibil în combinaţie cu transmisia automată DSG cu 7 trepte, mai sunt oferite încă două motoare diesel. Versiunea 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este combinată în echiparea standard cu transmisia manuală cu 6 trepte, iar opţional poate fi comandată cu transmisia automată DSG cu 7 trepte. Versiunea cea mai puternică a modelului ŠKODA KAROQ SCOUT este echipată cu un motor 2,0 TDI de 140 kW (190 CP) cu transmisia automată DSG cu 7 trepte în dotarea standard.

 

Elementele robuste subliniază caracterul off-road al modelului

Cu detaliile sale cromate şi argintii ale caroseriei, pasajele marcante ale roţilor şi jantele din aliaj Braga, de 18 inchi cu finisaj antracit, ŠKODA KAROQ SCOUT se remarcă prin aspectul său deosebit de robust. Opţional, ŠKODA oferă şi jantele din aliaj uşor Crater, de 19 inchi. Geamurile cu tentă închisă şi emblemele SCOUT de pe aripile din faţă desăvârșesc designul off-road. La interior, scaunele sunt acoperite cu tapiţerii cu model nou, cu cusături negre/maro contrastante. Pe toate scaunele este brodat înscrisul SCOUT. Volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, pedalierul cu elemente din oţel inoxidabil şi pachetul LED, incluzând iluminarea ambientală completează dotarea standard.

Bordul virtual şi alte dotări inteligente

Şoferii pot configura bordul virtual al modelului ŠKODA KAROQ SCOUT, astfel încât să corespundă nevoilor lor individuale. Funcţia de selectare a modului de condus oferă şi un mod off-road. Tehnologia SmartLink+ este disponibilă opţional şi dă acces la funcţiile ŠKODA Media Command şi la serviciile on-line ŠKODA Connect.

Ca orice ŠKODA, şi KAROQ SCOUT oferă numeroase idei şi spaţii de depozitare Simply Clever. Hayonul electric opţional cu funcţie tip-to-close se deschide şi se închide la simpla apăsare a unui buton sau când hayonul deschis este tras uşor. Opțional, pedala virtuală de sub bara de protecţie din spate permite deschiderea hayonului prin simpla mişcare a piciorului. ŠKODA oferă şi podeaua variabilă pentru portbagaj. Plasele pentru depozitare de pe scaunele din faţă şi consola centrală simplifică fiecare călătorie, la fel ca spaţiul special, de pe partea şoferului, destinat monedelor şi fiselor pentru parcare. Un plus de confort este ferit şi de suportul pentru dispozitivele multimedia.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.