1. Noutati
  2. PRIMELE DETALII DESPRE SKODA KODIAQ RS
13.09.2018
STIRI DE LA SKODA

PRIMELE DETALII DESPRE SKODA KODIAQ RS

Echipat cu cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA, tracțiune integrală și suspensii adaptive, KODIAQ RS este primul SUV al mărcii creat exclusiv pentru sportivitate.

SKODA KODIAQ RS

> Vârful de gamă sport KODIAQ își va face debutul la Salonul Auto de la Paris 2018

> Primul SUV SKODA cu faruri full-LED și Cockpit Virtual ca dotări standard

> Opțiune exclusivă de vopsea Race Blue disponibilă pentru întâia dată pe un SUV SKODA

> Puterea motorului este mai ușor de remarcat grație sistemului Dynamic Sound Boost

 

Mladá Boleslav, 13 Septembrie 2018 – ŠKODA dezvăluie câteva detalii despre SKODA KODIAQ RS, cu doar zile înainte de Premiera Mondială ce va avea loc la Salonul Auto de la Paris în Octombrie. Într-un clip video, SKODA ne prezintă farurile full-LED, Cockpit-ul Virtual și noul Dynamic Sound Boost, care accentuează caracterul dinamic al SKODA KODIAQ RS cu tonalități și mai sportive.


Echipat cu cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA (240 CP, 174 kW), tracțiune integrală și suspensii adaptive, este primul SUV al mărcii creat exclusiv pentru sportivitate.

Dinamismul este accentuat de efectul cristalin al farurilor full-LED, care vin ca echipare standard și de întregul design SKODA. Clipul ne arată vopseaua Race Blue, care vine ca opțional și este folosita pentru prima dată pe un SUV SKODA.


Amplasare sport pentru Cockpitul Virtual

Echiparea standard pentru SKODA KODIAQ RS include Cockpit-ul Virtual, adjustabil individual și include un ecran ”Sport” ca al cinci-lea mod de afișaj, ce amplasează turometrul și vitezometrul în poziție centrală.


KODIAQ RS este primul model SKODA echipat cu Dynamic Sound Boost. Sistemul foarte avansat, folosește date de la celelalte sisteme electronice ale mașinii și amplifică zgomotul motorului în funcție de modul de condus selectat. Rezultă o experiență acustică emoționantă și captivantă, care face SKODA KODIAQ chiar mai plăcut de condus.


SKODA KODIAQ RS va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, în Octombrie 2018.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.