INOVATIE
01.02.2018

ŠKODA AUTO introduce crossover-ul urban VISION X

Se anunță un început de primăvară fresh, creativ și dinamic, la standul ŠKODA de la Salonul Auto de la Geneva
VISION X

La Salonul Auto de la Geneva din martie va fi lansat în premieră mondială un nou concept realizat de ŠKODA. Hibridul VISION X va oferi o perspectivă asupra extinderii gamei de modele ale producătorului.

Crossover-ul urban VISION X dezvoltă în continuare un limbaj de design tipic ŠKODA cunoscut de la SUV-urile sale curente și îl traduce într-un alt segment al pieței auto. Contururile precise de design și suprafețele tridimensionale definesc spațiul generos din interiorul său. Bineînțeles, el prezintă anumite detalii complexe inspirate de artizanatul producătorilor de sticlă cehă.

Barele de protecție și pragurile proeminente conferă mașinii un profil robust. Caracterul dinamic al vieții urbane este evidențiat prin vopseaua FlexGreen, un acoperiș tip panoramă din sticlă și jantele din aliaj de 20 de inch.

Interiorul VISION X oferă o abordare de design complet nouă. Este dominat de un afișaj color mare și independent pentru operarea sistemele de infotainment și conectivitate. Elementele iluminate din cristal completează designul, iar efectele luminoase atrăgătoare, în armonie cu afișajul, sporesc impresia generală.