Auto Moto Invest Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Auto Moto Invest.

  1. Noutati
  2. ŠKODA AUTO introduce crossover-ul urban VISION X
01.02.2018
INOVATIE

ŠKODA AUTO introduce crossover-ul urban VISION X

Se anunță un început de primăvară fresh, creativ și dinamic, la standul ŠKODA de la Salonul Auto de la Geneva

VISION X

La Salonul Auto de la Geneva din martie va fi lansat în premieră mondială un nou concept realizat de ŠKODA. Hibridul VISION X va oferi o perspectivă asupra extinderii gamei de modele ale producătorului.

Crossover-ul urban VISION X dezvoltă în continuare un limbaj de design tipic ŠKODA cunoscut de la SUV-urile sale curente și îl traduce într-un alt segment al pieței auto. Contururile precise de design și suprafețele tridimensionale definesc spațiul generos din interiorul său. Bineînțeles, el prezintă anumite detalii complexe inspirate de artizanatul producătorilor de sticlă cehă.

Barele de protecție și pragurile proeminente conferă mașinii un profil robust. Caracterul dinamic al vieții urbane este evidențiat prin vopseaua FlexGreen, un acoperiș tip panoramă din sticlă și jantele din aliaj de 20 de inch.

Interiorul VISION X oferă o abordare de design complet nouă. Este dominat de un afișaj color mare și independent pentru operarea sistemele de infotainment și conectivitate. Elementele iluminate din cristal completează designul, iar efectele luminoase atrăgătoare, în armonie cu afișajul, sporesc impresia generală.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.