1. Noutati
  2. ŠKODA SCALA  ARE UN INTERIOR NOU
07.11.2018
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA SCALA  ARE UN INTERIOR NOU

Noul model compact implementează limbajul de design prezentat de prototipul VISION RS

Interior SKODA SCALA

›   Noul model compact implementează limbajul de design prezentat de prototipul VISION RS
›   Ergonomia şi spaţiul vast sunt alăturate celui mai mare portbagaj din această clasă de automobile
›   Afişajul Virtual Cockpit şi sistemele de infotainment au cele mai mari ecrane din această clasă auto
›   Suprafeţele au un finisaj cu textură granulată, iar tapiţeria premium este realizată din microfibră Suedia
›   ŠKODA SCALA va fi lansată în premieră mondială în 6 decembrie 2018 în Tel Aviv

Mladá Boleslav, 7 noiembrie 2018 – O schiţă a designerilor publicată de ŠKODA oferă prime impresii asupra interiorului noii ŠKODA SCALA. Noua compactă va fi prima ŠKODA care va dispune de cea mai nouă generaţie de sisteme de infotainment, cu un display liber poziţionat la o înălţime mai mare, în câmpul vizual imediat al şoferului. Afişajul Virtual Cockpit are cel mai mare ecran din clasa aceasta de automobile. Alături de noile finisaje pentru interior şi de materialele premium, ŠKODA SCALA oferă un interior spaţios şi cel mai mare portbagaj din segment, de 467 de litri. 

 

Modul în care este conceput interiorul noii ŠKODA este inspirat din interiorul prototipului ŠKODA VISION RS. Noua ŠKODA SCALA este primul automobil ŠKODA din producţia de serie care preia acest design emoţional. Panoul de instrumente cu design complet înnoit este în ton cu designul exterior spectaculos. Display-ul liber poziţionat este aşezat la înălţime şi este încadrat de o linie de design care copiază contururile capotei motorului. Sub ecran, această linie se continuă cu un suport pentru încheietura mâinii, astfel încât şoferul să beneficieze de confort la operarea display-ului. Panoul de instrumente şi panourile portierelor sunt acoperite cu suprafeţe moi din spumă, finisate cu o textură granulată nouă. Aceasta simulează structurile cristalului şi vor fi specifice de acum înainte stilului mărcii ŠKODA.

 

Se remarcă iluminarea ambientală, cu lumină albă sau roşie, în funcţie de preferinţe, nuanţele calde şi cusăturile contrastante de pe tapiţeria scaunelor, creând senzaţia plăcută de spaţiul la interiorul noii ŠKODA SCALA. Opţional, clienţii pot comanda tapiţeria realizată din microfibră sofisticată numită Suedia. În stilul specific mărcii ŠKODA, spaţiul interior este extrem de generos. Acesta se datorează ampatamentului mare, de 2.649 de milimetri, care permite luxosul spaţiu de 73 de milimetri la nivelul genunchilor pentru cei care iau loc în spate. Este o valoare echivalentă cu cea măsurată în interiorul modelului ŠKODA OCTAVIA. Spaţiul la nivelul capului, de 982 de milimetri, este cel mai mare din clasa aceasta. La 467 de litri, ŠKODA SCALA oferă, de asemenea, cel mai mare portbagaj din acest segment. Cu spătarele din spate rabatate, capacitatea de încărcare creşte la 1.410 litri.

 

ŠKODA SCALA este cel mai bun automobil din clasă şi în ceea ce priveşte dimensiunile afişajelor. De exemplu, afişajul personalizabil Virtual Cockpit oferit opţional are diagonala de 10,25 inchi şi permite şoferilor să selecteze din cinci moduri diferite de afişare. Sistemele de infotainment disponibile au la bază ultima generație a matricei modulare de infotainment şi oferă un ecran tactil de 9,2 inchi instalat în poziţie înaltă pe panoul de instrumente, pentru a se afla în câmpul vizual imediat al şoferului.

 

Graţie noii generaţii a serviciilor online mobile ŠKODA Connect, pasagerii vor avea opţiunea de a încuia şi descuia maşina folosindu-şi telefonul mobil şi de a actualiza softul sistemului de infotainment sau hărţile "prin eter". În premieră pentru ŠKODA, toate automobilele ŠKODA SCALA vor fi în permanenţă on-line.

 

Numeroasele sisteme de asistenţă funcţionează în combinaţie cu variate sisteme de siguranţă pasivă, astfel că ŠKODA SCALA asigură un nivel foarte ridicat de siguranţă.

 

Noul hatchback va fi lansat în premieră mondială în 6 decembrie 2018, în Tel Aviv.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.