1. Noutati
  2. SPORTIVĂ DAR ECOLOGICĂ. ŠKODA OCTAVIA RS iV ne este dezvăluită!
03.03.2020
STIRI DE LA SKODA

SPORTIVĂ DAR ECOLOGICĂ. ŠKODA OCTAVIA RS iV ne este dezvăluită!

Pentru prima dată în istorie, modelul sportiv ŠKODA are un sistem de alimentare hibrid. Tocmai a luat naștere noua ŠKODA OCTAVIA RS iV!

skoda octavia RS iV

Prin introducerea  noului model OCTAVIA RS iV, începem un nou capitol din povestea de succes a portofoliului nostru  RS. Folosim o unitate plug-in-hybrid într-un model sportiv de top pentru prima dată. În noul model OCTAVIA RS iV, acest lucru crește atât performanța, cât și reduce consumul de combustibil, precum și emisiile de CO2 ”, a declarat Christian Strube, membru al Consiliului de Dezvoltare Tehnică din ŠKODA.

OCTAVIA RS rezonează cu adevărat cu pasionații de mașini. Însă acum versiunea sport a bestseller-ului ŠKODA este prezentată într-o formă complet nouă. Versiunea RS a celei de-a patra generații OCTAVIA este un hibrid plug-in, care îl plasează și în familia de modele iV.

Cum este OCTAVIA RS iV?

Noua ŠKODA OCTAVIA RS iV a primit un propulsor hibrid cu plug-in cuprinzând un motor 1.4 TSI și un motor electric de 85 kW. Rezultatul este o putere de de 180 kW (245 cai putere), care este cea mai mare valoare de bază pentru modelele RS până în prezent. Datorită sistemului de acționare electrificat, pasionații de automobile pot aștepta un dinamism și mai mare din partea modelului RS.

Motivul negru strălucitor se extinde la profilul lateral al mașinii, împodobind ramele ferestrelor, oglinzile din spate și roțile izbitoare, în formă aerodinamică, cu discuri de până la 19 inch. Există, de asemenea, un alt spoiler distinctiv în spate, pe lângă  bara de protecție pronunțată, cu elemente aerodinamice negre pe laterale și un difuzor masiv în partea de jos.

Eleganță, spirit sportiv și conducere electrică

Noua OCTAVIA RS iV este practică și sportivă și la interior. „Cele mai evidente caracteristici din interior sunt scaunele sport evidențiate de emblema RS”, subliniază Kateřina Vránová, de la departamentul Color & Trim. Tabloul de bord are accesorii cu aspect de carbon și tapițerie Suedia. Același material, cu cusături decorative de culoare, poate fi găsit și pe panourile ușilor. Și desigur, mașina nu ar fi completă fără un volan sport cu sigla RS.

Nu există nicio îndoială că toate acestea plasează  noua ŠKODA OCTAVIA RS iV în vârful gamei noii generații OCTAVIA. De asemenea, mărește familia de mașini iV ecologice, dovedind încă o dată că ŠKODA are un talent pentru a crea modele  de excepție. OCTAVIA RS iV nu este doar rapidă, dinamică și în același timp practică: este, de asemenea, ecologică. Pe lângă faptul că te face să simți bucuria de a conduce, oferă o unitate electrică cu emisii zero cu o autonomie de 60 km în conformitate cu standardul WLTP.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.