1. Noutati
  2. Surprinzătoare, practică și Simply Clever: ENYAQ iV definește electromobilitatea la ŠKODA
07.05.2020
STIRI DE LA SKODA

Surprinzătoare, practică și Simply Clever: ENYAQ iV definește electromobilitatea la ŠKODA

›Primul model de producție ŠKODA bazat pe platforma modulară electrică MEB›Tracțiune din spate sau 4x4, o autonomie de până la 500 * km și performanțe excelente de conducere›Trei dimensiuni ale bateriei, cinci variante de putere și opțiune de încărcare rapidă pentru timp de încărcare și mai scurt›Design emoțional, mult spațiu, afișaj de 13 inchi și conectivitate de ultimă generație

Enyaq iV

Mladá Boleslav, 7 mai 2020 - Emoțională, eficientă, electrizantă: noua ŠKODA ENYAQ iV marchează un pas de pionierat în strategia de electromobilitate a producătorului auto din Cehia. Primul model de producție ŠKODA bazat pe platforma modulară de mașini electrice MEB a grupului Volkswagen combină virtuți tipice mărcii, cum ar fi o cantitate generoasă de spațiu și un design emoțional cu o conducere distractivă, dar durabilă. Există posibilitatea de a alege trei dimensiuni ale bateriei și cinci variante de putere, în funcție de cerințe. SUV-ul integral electric va fi construit la uzina principală a ŠKODA din Mladá Boleslav, devenind astfel primul vehicul al Grupului Volkswagen din Europa, care se produce în Europa.

Directorul general al ŠKODA AUTO, Bernhard Maier, a declarat: „ENYAQ iV marchează începutul unei noi ere pentru ŠKODA, este în fruntea campaniei noastre de e-Mobilitate. Cu aceasta, realizăm E-Mobilitatea Simply Clever datorită gamelor diverse și timpilor de încărcare scurtă. În același timp, ENYAQ iV ia virtuți tipice ŠKODA, cum ar fi spațiul interior superior, un design de tendință și funcționalitate maximă la un nou nivel. Primul nostru model electric complet bazat pe platforma modulară de mașini electrice a grupului Volkswagen va fi construit la fabrica noastră principală din Mladá Boleslav, în inima ŠKODA. Acesta este un pas important către asigurarea viitorului locației și salvarea locurilor de muncă în regiune. ”

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.