Păstrăm distanța și rămânem aproape.

Suntem în continuare preocupați: de contextul în care ne aflăm, de cei dragi nouă, de ceea ce va fi. Am învățat însă că trebuie să ne uităm cu încredere în viitor: cu grijă și înțelegere, cu empatie și speranță.
Familia SKODA

Rămânem în continuare o mare familie la ŠKODA, așa cum am fost de-a lungul anilor. Iar pentru o familie cel mai important lucru acum este să rămână în siguranță și sănătoasă. De aceea, păstrăm și respectăm toate măsurile de siguranță și protecție impuse, astfel încât showroom-urile noastre să rămână un spațiu sigur.

Suntem deschiși pentru dumneavoastra și vă putem oferi consultanță atât la sediu, cât și în online. Ne puteți contacta la numărul de telefon +40.234.577.712 sau la adresa de email skoda@automotoinvest.ro, de luni până vineri între orele 08:00 – 18:00 și sâmbăta între orele 08:00 – 13:00.

Vă rămânem aproape prin canalele noastre de Social Media, prin pagina noastră de Facebook (www.facebook.com/skodabacau), Instagram (www.instagram.com/skodabacau/) și YouTube (www.youtube.com/skodabacau), unde puteți urmări toate noutățile, toate informațiile relevante, precum și toate poveștile și jocurile de familie la care ne-am gândit în această perioadă. Răspundem cu plăcerere tuturor solicitărilor și întrebărilor, și vă ajutăm cu toate sfaturile de care aveți nevoie.

Multă sănătate tuturor alături de cei dragi! Noi ne pregătim cu bucurie de următoarea revedere. Și vă rămânem alături pentru toate planurile de viitor!