AVANTAJELE PIESELOR ORIGINALE: ŞTERGĂTOARELE

Știați că lamele ştergătoarelor au o contribuţie semnificativă la siguranţa traficului?
Stergatoare

ŞTIAŢI CĂ?

> Lamele ştergătoarelor au o contribuţie semnificativă la siguranţa traficului? Şi, cu toate acestea, în comparaţie cu celelalte componente care au legătură cu siguranţa, ştergătoarelor li se acordă cea mai puţină atenţie.

> Lama ştergătorului lunetei se toceşte la fel ca şi cele ale parbrizului? Toate ştergătoarele ar trebui schimbate în acelaşi timp.

> Ştergătoarele fac subiectul unor performanţe destul de impresionante? În medie, o lamelă de ştergător, parcurge pe suprafaţa parbrizului, în şase luni, circa 800 de kilometri.

> Din cauza radiaţiei solare, a ozonului şi a altor factori de mediu, cauciucul fiecărei lame de ştergător devine, în cele din urmă, poros, crăpat şi dur?

> Reziduurile dure, de la insectele lipite de parbriz, precum şi gheaţa şi temperaturile scăzute din timpul iernii, pot deteriora muchia fină a lamei ştergătorului?

> Atunci când lamele ştergătoarelor sunt deteriorate, ele lasă dâre sau o peliculă de murdărie pe parbriz şi pot scârţâi sau sări pe sticlă? Acestea sunt semne clare că ar trebui schimbate.

LAMELE PENTRU ŞTERGĂTOARE ORIGINALE, AERO, DE LA ŠKODA …

 ... curăţă bine în timpul oricărui tip de precipitaţii şi la toate temperaturile, fără să lase dâre pe parbriz.

 ... asigură o presiune egală pe toată zona de contact, graţie şinelor flexibile de înaltă precizie, care sunt perfect adaptate curburii parbrizului.

 ... oferă un nivel constant de performanţă pe întreaga durată de viaţă.

 ... funcţionează lin şi uniform. Nu vor sări sau scârţâi pe suprafaţa din sticlă, graţie materialului cauciucat şi a unui strat de alunecare extraordinar de neted.

 ... sunt eficiente chiar şi la viteze mari, datorită formei aerodinamice.

 ... materialele din care sunt fabricate lamele ştergătoarelor sunt foarte rezistente la temperaturi mici şi permit funcţionarea acestora la parametri normali chiar şi în timpul iernilor grele.

 ... au un indicator de uzură integrat, care va reaminti şoferului când este momentul să schimbe lamele.

AVANTAJE ALEGE PIESELE ORIGINALE ŠKODA
+ Curăţă perfect, indiferent de vreme > au aceeaşi calitate ca şi piesele utilizate în procesul de fabricaţie al autovehiculului,
+ Performanţă constantă > asigură o funcţionare continuă şi concomitentă a tuturor componentelor şi
+ Funcţionează lin, fără a sări sau scârţâi pe parbriz > oferă cel mai bun nivel de siguranță, fiabilitate şi performanţă.
+ Eficiente pe toată plaja de viteze  
+ Adecvate pentru temperaturile severe din timpul iernii