Auto Moto Invest ŠKODA AUTO a depus în 2019 cele mai multe cereri de brevete din rândul companiilor cehe

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. ŠKODA AUTO a depus în 2019 cele mai multe cereri de brevete din rândul companiilor cehe
08.07.2020

ŠKODA AUTO a depus în 2019 cele mai multe cereri de brevete din rândul companiilor cehe

Numărul aplicațiilor ŠKODA AUTO crește de la an la an. Patentarea ideilor noi face parte din filosofia companiei ŠKODA AUTO și protejează proprietatea intelectuală a mărcii.

ŠKODA - Simply Clever

ŠKODA AUTO a depus 94 de cereri de brevete anul trecut, mai mult decât oricare altă companie din Republica Cehă. Numărul de cereri de brevete ŠKODA a crescut continuu de ani buni, iar multe dintre inovații pot fi utilizate în modelele mărcii. ŠKODA AUTO a avut 94 de idei noi protejate în 2019, de peste două ori mai multe decât în 2017. După Universitatea Tehnică Cehă din Praga (ČVUT), ŠKODA AUTO ocupă locul doi în țara sa natală în ceea ce privește numărul de cereri de brevete; producătorul auto se află pe primul loc printre toate companiile cehe.

Inovațiile ŠKODA AUTO își au originea în principal în departamentele de dezvoltare tehnică și producție. Ca urmare a acestui flux de idei, ŠKODA își extinde continuu portofoliul de brevete și modele de utilități și își consolidează poziția de unul dintre liderii tehnologici din Republica Cehă.

Christian Strube, membru al Consiliului de administrație pentru dezvoltare tehnică, a declarat: „Puterea inovatoare a angajaților noștri face parte din ADN-ul lui ŠKODA AUTO. Cu fiecare nouă cerere de brevet pe care o depunem, adăugăm încă un capitol la povestea  ŠKODA ca un producător de mașini moderne și inovatoare. "Prin depunerea cererilor oficiale de brevete și modele de utilități, compania își protejează proprietatea intelectuală împotriva utilizării neautorizate și asigură punctele sale de vânzare unice și avantajele competitive existente. În plus față de inovațiile tehnice, ŠKODA își protejează și caracteristicile sale tip Simply Clever. Scooterul ŠKODA - o soluție de mobilitate durabilă și practică, care poate fi pliat și depozitat cu ușurință în portbagaj în doar câțiva pași simpli - este marcă înregistrată SKODA.

Lista inovațiilor protejate include, de asemenea, covorașe confecționate din fibre ușoare, care sunt deosebit de ușor de curățat și pe care murdăria este greu vizibilă. De asemenea, ŠKODA a obținut un brevet pentru cataramele iluminate ale centurii de siguranță, care facilitează fixarea centurii de siguranță la întuneric. În plus, producătorul auto a depus, o cerere la autoritățile cehe pentru o metodă inovatoare de securizare a bagajelor și a altor obiecte. Folosind un element de încărcare flexibil, cutii, lăzi și alte obiecte pot fi poziționate mai în siguranță în portbagaj alături de bagaje. Poate fi amplasat oriunde în portbagaj și împiedică deteriorarea articolelor încărcate în timpul unei călătorii. Dacă este necesar, elementul poate fi îndepărtat cu ușurință și atașat la podeaua portbagajului, utilizând elemente de fixare cu cârlig și buclă.De asemenea, ŠKODA a depus cereri de soluții tehnologice noi concepute pentru utilizare în producție. Unul dintre acestea este un sistem de camere care este utilizat pentru alinierea cu precizie a părților șasiului mașinii înainte de sudare. Deoarece sistemul modern de măsurare permite poziționarea optimă a șasiului chiar de la început, procesul de sudare este mai rapid, iar timpul necesar pentru alinierea mecanică a pieselor este redus. Patru camere determină poziția șasiului mașinii și permit calea roboților, adică mișcările roboților de sudare, să fie reglate rapid.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.