Auto Moto Invest ŠKODA ENYAQ iV își face debutul în rolul deschizătorului de pluton la Tour de France

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. ŠKODA ENYAQ iV își face debutul în rolul deschizătorului de pluton la Tour de France
03.09.2020

ŠKODA ENYAQ iV își face debutul în rolul deschizătorului de pluton la Tour de France

› ŠKODA ENYAQ iV își va face prima apariție în calitate de centru mobil de control al directorului Tour de France, Christian Prudhomme› Sustenabilitatea și mobilitatea electrică ocupă roluri principale pe scena Tour de France din acest an› ŠKODA sponsorizează încă din 2004 cea mai cunoscută cursă de ciclism din lume, în calitate de sponsor principal și partener auto

Enyaq iV

Mladá Boleslav, 2 septembrie 2020 – Imediat după lansarea sa în premieră mondială ce a avut loc ieri, ŠKODA ENYAQ iV se va bucura din nou de lumina reflectoarelor, la startul Tour de France de azi: directorul Christian Prudhomme va folosi primul model ŠKODA bazat pe platforma modulară de electrificare MEB în calitate de Red Car (deschizător de pluton) în etapa de 183 de kilometri între Gap și Privas. În săptămânile următoare, noua navă-amiral 100% electrică a mărcii ŠKODA va însoți cicliștii în încă 2 etape și va fi echipată cu o gamă largă de tehnologii de specialitate, pentru a asigura coordonarea cursei.

După lansarea sa în premieră mondială ce a avut loc ieri la Praga, ŠKODA ENYAQ iV se va bucura deja din nou de lumina reflectoarelor, la startul Tour de France de azi. Pentru că prima ŠKODA bazată pe platforma modulară de electrificare MEB a fost aleasă pentru a servi ca centru mobil de control pentru directorul Tour de France, Christian Prudhomme.

Vopsit în roșu, acest ENYAQ iV este echipat cu plafon panoramic vitrat, șase antene, sirene speciale, un frigider și sisteme de comunicare de ultimă oră, plus centrul de comandă din spate. Aceste echipamente permit transmiterea datelor din și în automobil, astfel încât Christian Prudhomme să poată da de aici instrucțiuni și să organizeze cursa. El va menține, de asemenea, contactul cu alți membri ai echipei de organizare și cu alte vehicule implicate în concurs și va face schimb de informații cu aceștia. De asemenea, ENYAQ iV are un șasiu modificat pentru a putea fi utilizat la Tour de France. Caroseria automobilului este, de asemenea, personalizată cu diferiții sponsori ai cursei. Acest video vă arată cum a fost transformat ENYAQ iV pentru Tour de France. Pentru detalii despre acest automobil, vă invităm să vizitați WeLoveCycling.com.

Noua navă amiral a mărcii ŠKODA va însoți azi plutonul în etapa de 183 de kilometri între Gap și Privas, precum și contratimpul individual de la Lure și până la La Planche des Belles Filles, plus etapa finală de 122 de kilometri. Aceasta va începe la Mantes-la-Jolie to Paris, și va duce până la linia de finiș de pe Avenue des Champs-Élysées, reprezentând finalul celor 21 de etape și al unui total de 3.470 de kilometri.

La Tour de France vor fi folosite aproximativ 250 de automobile ŠKODA, inclusiv 30 ce poartă emblema iV

ENYAQ iV face parte din flota de aproximativ 250 de automobile ŠKODA puse la dispoziția organizatorilor. Anul acesta ŠKODA participă pentru a 17-a oară ca sponsor principal la Tour de France și de această dată își subliniază strategia de sustenabilitate și de mobilitate electrică, 30 dintre automobilele acestei flote fiind electrificate.

Având în vedere că aceste modele de automobile simbolizează mobilitatea sustenabilă, la fel ca bicicletele, Tour de France este scena perfectă pentru a le prezenta audienței internaționale.

Campania ŠKODA dedicată ”Celei mai extraordinare familii: cicliștii”

Pentru a marca concursul Tour de France din acest an, ŠKODA a lansat campania de 360 de grade ”Cea mai extraordinară dintre familii: cicliștii”. Campania urmărește comunicarea pasiunii pentru ciclism și a spiritului de echipă al comunității internaționale de cicliști. Alături de pagina web dedicată campaniei WeLoveCycling.com, producătorul auto ceh folosește și canalele sale de social media pentru activitățile sale de comunicare. Spot-uri ale campaniei sunt, de asemenea, prezentate pe posturile TV.

ŠKODA se mândrește cu o tradiție îndelungată de ”motor al ciclismului”

ŠKODA se implică în ciclism și la multe alte niveluri, nu doar în Tour de France. De exemplu, fabricantul de automobile susține și Turul Spaniei (La Vuelta), precum și alte curse internaționale de ciclism, plus numeroase evenimente sportive populare naționale și internaționale. De asemenea, bicicletele și accesoriile corespunzătoare se numără printre produsele gamei extinse a mărcii ŠKODA.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.