Auto Moto Invest ŠKODA KAMIQ SCOUT, noul SUV de oraș cu spirit aventurier!

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. ŠKODA KAMIQ SCOUT, noul SUV de oraș cu spirit aventurier!
16.01.2020

ŠKODA KAMIQ SCOUT, noul SUV de oraș cu spirit aventurier!

›ŠKODA KAMIQ este primul SUV al mărcii lansat ca o variantă SCOUTLINE›Nivel de echipare nou, cu elemente de caroserie distinctive și lumini spate full LED›ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE își va sărbători premiera sa la Salonul Auto de la Geneva în martie 2020

KAMIQ SCOUTLINE

Mladá Boleslav, 15 ianuarie 2020 - De la sport la robust:

ŠKODA va adăuga în curând o versiune SCOUTLINE la gama SUV-ului de oraș KAMIQ. Urmând varianta de stil MONTE CARLO, noua ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE este prevăzută cu garnituri de roată neagră mată, elemente de caroserie argintii puternice, jante mari din aliaj de 17 sau 18 inch și lumini spate full LED, SUV-ul orașului cu spirit de aventură va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva.

ŠKODA KAMIQ este primul SUV al mărcii care devine disponibil ca o variantă SCOUTLINE. În plus față de garniturile cu arcuri de roată neagră mată, numeroase elemente de caroserie din argint creează un aspect impunător. ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE este prevăzută cu un spoiler frontal specific cu protecție interioară și un difuzor spate, toate în același finisaj argintiu, capacele oglinzilor exterioare și barele pentru acoperiș. Reperele suplimentare includ ferestrele laterale și spate nuanțate SunSet combinate cu ramele ferestrelor cromate. Jantele din aliaj Braga de 17 inch și roțile opționale Crater de 18 inch au un finisaj lustruit antracit. KAMIQ SCOUTLINE include, de asemenea, faruri full LED standard și este dotată cu o inscripție specială SCOUTLINE

Scaune ThermoFlux și ornamente decorative exclusive

Interiorul KAMIQ SCOUTLINE oferă spațiu generos și ornamente decorative exclusive - cu un efect de lemn de frasin. Capacele pedalelor au un design din aluminiu. În timp ce scaunele frontale reglabile pe înălțime vin cu tapițerie specială SCOUTLINE realizată din țesătură respirabilă ThermoFlux și microfibră Suedia, volanul, maneta frânei de mână și maneta schimbătorului de viteze au un finisaj din piele. Iluminarea ambientală a LED-ului alb, roșu și portocaliu luminează consola centrală, compartimentele pentru depozitare de pe uși, și mânerele ușii. Mai mult, noua KAMIQ SCOUTLINE este dotată cu lumini de citire LED. Clienții pot opta pentru un acoperiș cu căptușeală neagră pentru întregirea aspectului elegant din interior.

Gama extinsă de culori și motoare

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE este disponibiă în toate culorile caroseriei și gama completă de motoare pentru seria, care cuprinde trei motoare pe benzină, unul diesel și G-TEC (CNG) cu gaz natural, cu puteri cuprinse între 66 kW (90 CP) ) și 110 kW (150 CP).

Noua ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE își sărbătorește premiera la Salonul Auto de la Geneva; Lansarea pe piață este prevăzută pentru iunie 2020.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.