Auto Moto Invest ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: pentru viața urbană și aventuri în afara orașului

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: pentru viața urbană și aventuri în afara orașului
13.05.2020

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: pentru viața urbană și aventuri în afara orașului

Modelul ŠKODA KAMIQ a suferit un "facelift outdoor" și este lansat acum în versiunea SCOUTLINE. Oferă accesorii uimitoare, elemente de protecție a caroseriei și schimbări elegante la interior.

Va prezentam Noua SKODA KAMIQ SCOUTLINE

Noul design accentuează caracterul aventuros al SUV-ului urban. Versiunea SCOUTLINE se adresează clienților care doresc o versiune mai progresivă a modelului popular. „Unii preferă un design elegant și modern care este amprenta caracteristică al modelului standard. Alții caută un design mai jucăuș, mai viu și sunt clienții pentru care este destinată versiunea SCOUTLINE ”, spune Dalibor Pantůček, care a proiectat exteriorul.

În opinia sa, aspectul lui KAMIQ SCOUTLINE este următorul pas în evoluția naturală a ADN-ului SCOUTLINE. „Caracteristici de protecție robuste, un difuzor de aer și un spoiler uimitor, oglinzi argintii - toate acestea se combină pentru a da un caracter unic, care iese în evidență din mulțime”, descrie Pantůček filozofia care stă la baza design-ului. El adaugă, însă, că funcționalitatea este, de asemenea, crucială: caracteristicile de protecție suplimentare sunt practice atât în mediul urban, cât și atunci când se explorează în afara orașului.

„Mașina este la modă, iar oamenii o pot modifica mai mult pe gustul lor. SCOUTLINE va fi o expresie a nevoilor și gusturilor lor. Acesta se adresează clienților care doresc să iasă în evidență, cărora le place să se simtă în siguranță în timp ce doresc libertate ”, Pantůček explică pentru cine este ideală versiunea SCOUTLINE.

Această mașină arătoasă vine cu orice motor oferit pentru gama KAMIQ. Versiunea SCOUTLINE va fi disponibilă în douăsprezece variante de culori, nouă dintre ele metalizate.

"Favorita mea este Titan Blue, care cred că evidențiază cel mai bine personalitatea musculară a mașinii, compensând proporțiile perfecte și subliniază aspectul ei nou", spune Pantůček. Însă caracteristicile de protecție din plastic și detaliile argintii, precum barele longitudinale de pe acoperiș, oglinzile, difuzorul, ramele cromate ale geamurilor sau jantele din aliaj ușor antracit de 18" vor merge bine cu orice schemă de culori.

Pe lângă designul exterior, SCOUTLINE vine și cu noi caracteristici la interior. „Totul începe cu tonuri de culoare mai calde, desigur, care sunt tipice pentru toate modelele ŠKODA Scout”, spune Kateřina Vránová, de la departamentul Color & Trim. Această senzație mai caldă este combinată cu elemente decorative din lemn de frasin, grile de ventilație cromate și pedale de aluminiu. Iluminarea ambientală îmbunătățește atmosfera interioară plăcută - puteți alege între tonurile de alb, roșu sau cupru.

O caracteristică specială interior sunt scaunele ThermoFlux. ThermoFlux este un material respirabil special pe care ocupanții KAMIQ SCOUTLINE îl vor aprecia în special în lunile de vară.

Rămîneți aproape! Revenim foarte curând cu prezentarea video în detaliu a noului model.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.