SKODA OCTAVIA, nominalizată pentru "Mașina Anului 2021"

›A patra generație a best-seller-ului ŠKODA printre cei șapte finaliști pentru anul 2021›Juriul compus din 60 de jurnaliști auto din 23 de țări europene, cu numărul de membri pe țară corespunzător dimensiunii fiecărei piețe›Premiul anual de renume internațional a fost înființat pentru prima dată în 1964
SKODA OCTAVIA

Noua ŠKODA OCTAVIA se pregătește pentru următoarele premii internaționale.

A patra generație a best-seller-ului ŠKODA a fost selectată pentru ediția din acest an a prestigiosului premiu „Mașina anului”. Dintr-un câmp inițial de 29 de mașini noi lansate pe piețele internaționale în ultimele douăsprezece luni, ŠKODA OCTAVIA a intrat în finală. Aici sunt prezentate cele șapte modele rămase unui juriu internațional de experți, cu 60 de jurnaliști auto din 23 de țări europene care și-au exprimat votul. Premiul anual a fost înființat pentru prima dată în 1964. „Mașina anului 2021” va fi anunțată la 1 martie. În ultimul trimestru al anului 2020, OCTAVIA a reușit deja să adune premii renumite pe piețele cheie de export din Marea Britanie, Austria, Germania și Elveția.

Premiul „Mașina anului”, una dintre cele mai importante onoruri ale industriei auto europene, a fost înființat pentru prima dată în 1964. Este condus de nouă publicații auto din nouă țări europene. În fiecare an, toate modelele de vehicule noi oferite pe cel puțin cinci piețe europene în cursul celor douăsprezece luni care preced votul sunt eligibile pentru premiu. Acesta este modul în care câmpul concurenților pentru titlul „Mașina anului 2021” a fost format din 29 de modele diferite, dintre care au fost aleși acum șapte finaliști, în conformitate cu practica stabilită. Este pentru a doua oară când ŠKODA OCTAVIA a fost preselecționată, după apariția în finala celei de-a treia generații din 2014. Juriul este compus din 60 de jurnaliști auto din 23 de țări europene, numărul de membri pe țară corespunzând mărimea fiecărei piețe: Germania, Franța, Marea Britanie, Italia și Spania sunt reprezentate fiecare de șase membri ai juriului.