Auto Moto Invest ŠKODA SUPERB SCOUT: un station wagon multifuncțional adaptat oricărui stil de viață și oricărui teren

  1. Auto Moto Invest SRL
  2. ŠKODA SUPERB SCOUT: un station wagon multifuncțional adaptat oricărui stil de viață și oricărui teren
10.03.2020

ŠKODA SUPERB SCOUT: un station wagon multifuncțional adaptat oricărui stil de viață și oricărui teren

SUPERB SCOUT combină spațiul foarte generos și un grad ridicat de flexibilitate cu tracțiunea integrală și pachetul pentru drumuri grele.

Faceti cunostinta cu Noua SKODA SUPERB SCOUT

Un SUPERB pentru orice ocazie: varianta SCOUT a flagship-ului ŠKODA s-a impus ca parte integrantă a gamei de modele de când a fost introdusă în vara anului 2019. Acest station wagon multifuncțional este deosebit de popular în țările nordice .

În Suedia și Norvegia, una din fiecare nouă unități SUPERB comandate este în varianta cu pachet pentru drumuri grele. Urmând modelelor OCTAVIA, KODIAQ și KAROQ, SUPERB este al patrulea model care primește versiunea SCOUT. Acesta impresionează prin spațiul foarte generos, versatilitatea sa în combinație cu tracțiunea integrală și pachetul pentru drumuri grele, precum și prin gama de motoare puternice.

Începând cu jumătatea anului 2019, ŠKODA oferă cea de-a treia generație a flagship-ului său în versiune SCOUT - primul SUPERB care a primit această variantă.  Astfel, producătorul își continuă tradiția de a oferi modele SCOUT, precum OCTAVIA SCOUT, KODIAQ SCOUT și KAROQ SCOUT. SUPERB SCOUT, disponibil exclusiv ca station wagon, se concentrează pe flerul off-road și face o foarte bună impresie pe teren accidentat datorită îmbunătățirilor aduse caroseriei, tracțiunii integrale ca standard și pachetul de drumuri grele - care ridică garda la sol cu 15 mm și asigură protecție pentru motor și tracțiune.

Cu cea mai mare capacitate de încărcare din segmentul său, care variază între 660 și 1.950 l, poate transporta și echipamente exterioare voluminoase, cum ar fi bicicletele de munte sau alte echipamente sportive în locații mai îndepărtate. În plus, cu o capacitate de remorcare de 2.200 kg, SUPERB SCOUT este ideal pentru tractarea remorcilor pentru bărci și cai, rulotelor și multe altele.

Avantajele tractiunii integrale, chiar și pe drumurile uscate

Tracțiunea integrală a modelului SUPERB SCOUT, care este standard, nu oferă doar avantaje atunci când călătorești pe drumuri cu pietriș sau pe drumuri alunecoase și acoperite cu zăpadă.

Mobilitatea comună a punților față și spate asigură o tracțiune crescută și stabilitate la condus în multe situații, chiar și pe asfalt uscat. În cazul în care roțile din față își pierd tracțiunea în condiții normale de condus, un ambreiaj hidraulic cu mai multe plăci hidraulice de a cincea generație controlat electronic transmite automat o parte din cuplul de acționare roților din spate în decurs de milisecunde. Acest lucru asigură menținerea stabilității și distribuirea puterii acolo unde este necesară, fără ca șoferul să fie nevoit să facă nimic. Dacă este necesar, până la 90% din putere poate fi transmisă pe puntea spate; până la 85 la sută poate fi chiar direcționată către o singură roată. O unitate de control electronică permite această intervenție automată cu cea mai mică diferență de viteză între osii. Informații precum viteza motorului, poziția pedalei de accelerație, viteza roții, unghiul de direcție, accelarația laterală precum și accelerația longitudinală sunt, de asemenea, înregistrate și procesate. La decelerare, la sarcină mică sau când circulați în mod normal în linie dreaptă, puterea este transferată cu precădere pe șosea prin puntea față.

Îmbunătățirea corpului robust al caroseriei și un interior cu tapițerii cu decorațiuni speciale

Aspectul impresionant de aventură al ŠKODA SUPERB SCOUT oferă numeroase aspecte vizuale. În plus față de barele de protecție rezistente din față și din spate, se caracterizează prin scutul de protecție cu efect de aluminiu, precum și panouri suplimentare din plastic care protejează arcadele roților, pragurile laterale și secțiunile inferioare ale ușilor. Barele de pe acoperiș și bordurile laterale ale ferestrei sunt cromate, în timp ce spatele oglinzilor laterale strălucește datorită aspectului de aluminiu. Jantele din aliaj Braga de 18 inci opționale cu două tonuri sau noile jante de aliaj Manaslu de 19 inci cu două tonuri subliniază aspectul dur al mașinii. Interiorul prezintă stilul tipic SCOUT: se caracterizează prin borduri decorative cu efect de lemn, scaunele sunt acoperite cu o țesătură specifică cu cusături contrastante sau, ca opțiune, o combinație de Alcantara și piele. Spațiul foarte generos și versatilitatea deosebită fac din SUPERB SCOUT soluția potrivită pentru un stil de viață activ orientat către sport, precum și pentru familii, și este, de asemenea, vehiculul spațios perfect pentru distanțele lungi destinat clienților de flote.

Motoare puternice, dar eficiente

ŠKODA SUPERB SCOUT este disponibil exclusiv fie cu cel mai puternic motor diesel, fie cu motor pe benzină. Motorul diesel de 2.0 TDI oferă 140 kW (190 CP) și un cuplu maxim de 400 Nm. Motorul pe benzină de 2.0 TSI are o putere de 200 kW (272 CP) și un cuplu maxim de 350 Nm. În plus față de tracțiunea integrală, ambele variante sunt dotate cu o cutie DSG în 7 trepte și sunt deosebit de eficiente datorită tehnologiei Start/Stop și recuperării energiei la frânare. Un mod Off-Road suplimentar în meniul Selectare mod de condus permite aventurarea pe teren accidentat; Controlul șasiului dinamic adaptiv (DCC) este opțional.

O tradiție a variantelor SCOUT

Există o tradiție de a oferi modele SCOUT robuste cu fler off-road la ŠKODA. În 2006, ŠKODA a introdus pentru prima dată cea de a doua generație OCTAVIA cu un aspect aventuros. De atunci, modelele SCOUT au fost o caracteristică permanentă a gamei OCTAVIA. În 2017, ŠKODA și-a extins familia SCOUT pentru a include segmentul SUV - inițial cu KODIAQ și urmat un an mai târziu de KAROQ SCOUT.

Farurile Full LED Matrix sunt deosebit de populare pentru clienții SCOUT

Farurile Full LED Matrix opționale sunt o caracteristică deosebit de populară pentru proprietarii de ŠKODA SUPERB SCOUT. Sistemul inteligent, care le permite oamenilor să conducă cu fasciculul ridicat în permanență, fără să jeneze alți participanți la trafic, a fost comandat până în prezent pentru 93% din toate vehiculele livrate. Alte opțiuni care se dovedesc deosebit de populare includ huse pentru scaun Alcantara /din piele, alese de 84% dintre clienții SCOUT, și bara de remorcare, care este integrată la 76% din toate vehiculele comandate - deloc surprinzător dată fiind puterea sa de tractare. 87% dintre șoferii SCOUT au optat, de asemenea, pentru eficientul motor de 2.0 TDI, în timp ce 13% au ales 2.0 TSI. Aproape jumătate din totalul unităților SUPERB SCOUT - 48% pentru a fi mai preciși - sunt comandate cu jante din aliaj de 19 inci Manaslu. Jantele argintii Braga de 18 inci, care sunt standard, reprezintă 27%, în timp ce restul de 25% prezintă versiunea antracit. Cea mai populară culoare pentru ŠKODA SUPERB SCOUT este Lava Blue, urmată de White Moon și Quartz Grey. Noul finisaj metalic Tangerine Orange, pe locul patru, este disponibil exclusiv pentru SUPERB SCOUT.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.