Auto Moto Invest Soluții inteligente pentru transportul bagajelor și al accesoriilor pentru timpul liber

 1. Auto Moto Invest SRL
 2. Soluții inteligente pentru transportul bagajelor și al accesoriilor pentru timpul liber
28.07.2020

Soluții inteligente pentru transportul bagajelor și al accesoriilor pentru timpul liber

›Creșterea capacității bagajelor cu barele transversale pentru acoperiș, cutii pentru acoperiș sau cârlig de remorcare›Rafturi pentru biciclete și alte echipamente sportive de la Accesoriile originale ŠKODA ›Fixare practică, versatilă și sigură datorită sistemelor de montare de înaltă calitate

accesorii

Mladá Boleslav, 24 iulie 2020 - Mașinile ŠKODA oferă  spațiu generos pentru pasageri și bagaje. Modele precum KODIAQ, SUPERB COMBI, OCTAVIA COMBI și SCALA chiar se mândresc cu cel mai mare portbagaj din clasa lor. Și dacă nu este suficient, ŠKODA oferă numeroase posibilități de a transporta biciclete, echipamente sportive și articole voluminoase. Accesoriile originale ŠKODA facilitează transportarea unui bagaj suplimentar pe acoperiș, portbagajul din spate sau într-o remorcă separată.

Din cauza pandemiei COVID-19, multe familii își vor petrece vacanța de vară în propria țară anul acesta. Așadar, este bine să știm că ŠKODA oferă multe soluții de transport pentru a crește capacitatea bagajelor vehiculului pentru a se potrivi nevoilor individuale. Fie biciclete, echipament sportiv, cort sau echipament pentru grătar - dacă ceva nu se încadrează în portbagaj, bagajele suplimentare de vacanță pot fi transportate cu ușurință pe acoperiș, raftul din spate sau într-o remorcă separată. Aceste sisteme de transport și cutii de acoperiș de înaltă calitate și stabile sunt versatile și cresc vizibil confortul în timpul călătoriei. Gama de accesorii include, de asemenea, cuplajele remorcă retrofitabile, care sunt rigide, detașabile sau montate pivotante, în funcție de model. Toate accesoriile originale au fost dezvoltate și testate în special pentru vehiculele ŠKODA și îndeplinesc cele mai stricte cerințe pentru potrivire, manipulare, durabilitate și siguranță.

Bare transversale și cutii pentru acoperiș pentru toate modelele

Barele transversale pentru acoperiș sunt disponibile pentru toate modelele ŠKODA cu și fără șinele de acoperiș. Pe ele se pot fixa obiecte lungi și voluminoase care nu se încadrează în portbagaj sau interior. Când nu sunt utilizate, baza și barele transversale pot fi depozitate perfect într-un sac de depozitare. Cutiile de acoperiș ușor de montat sunt un plus deosebit de practic la suportul pentru bagaje, oferind până la 510 litri de spațiu suplimentar de depozitare. Acestea pot deține o mare parte din bagajele de vacanță, ceea ce face o ușurare chiar și pentru CITIGOe iV de 3,60 metri lungime. Cutiile de acoperiș ŠKODA sunt ermetice, sunt impermeabile și sunt disponibile în negru, argintiu și alb. Forma lor optimizată din punct de vedere aerodinamic minimizează impactul asupra consumului de combustibil și a stabilității de conducere la viteze mai mari. Zgomotul vântului în timpul călătoriei este de asemenea scăzut.

Suportul pentru biciclete pentru cârligul din spate și remorca


ŠKODA oferă două soluții de transport la fel de practice și sigure pentru biciclete. Vehiculele cu cârlig pentru remorcă pot fi echipate cu un suport spate care poate ține până la trei biciclete, în funcție de model. Suportul blocabil face montarea simplă și sigură și este adecvat și pentru transportul bicicletelor electronice datorită capacității sale ridicate de încărcare. Este completat cu lumini spate și suport pentru plăcuțe de înmatriculare. Alternativa este un alt suport pentru biciclete blocabil pentru acoperiș, care poate fi montat pe suportul de bază al acoperișului sau pe șinele de acoperiș cu ajutorul traverselor. Acest lucru permite până la trei biciclete să fie transportate în siguranță. Sunt disponibile rafturi speciale pentru acoperiș pentru CITIGOe iV, OCTAVIA, SUPERB și modelele SUV KAMIQ, KAROQ și KODIAQ, care pot transporta până la patru perechi de schiuri sau două snowboard-uri.

Iată cum poate fi montat suportul rabatabil pentru biciclete:

Sfaturi pentru încărcarea și depozitarea bagajelor sau a altor obiecte pe suportul cu bare transversale, cutie pentru acoperiș și altele.

 • Regula de bază este: de preferință depozitarea bagajelor grele în partea inferioară a vehiculului, deoarece un centru de greutate ridicat poate afecta manipularea, în special la coturi.
 • Asigurați-vă că bagajele sunt bine fixate pe raftul de acoperiș, deoarece o încărcare slab securizată se poate transforma rapid într-o rachetă într-un stop de urgență. Respectați întotdeauna încărcările admisibile ale acoperișului: acestea variază de la 50 kg pentru CITIGOe iV la 100 kg pentru SUPERB. Toate celelalte modele ŠKODA sunt aprobate pentru încărcături de acoperiș de până la 75 de kilograme.
 • Elementele lungi și grele ar trebui să fie depozitate mai întâi în cutia acoperișului și cu atenție în jos. În zona din față, obiectele moi din bagaje, cum ar fi jachete sau saci de dormit, pot acționa ca o pernă. De asemenea, completați golurile astfel încât nimic să nu se miște în timpul călătoriei.
 • Când vă deplasați în parcări cu mai multe etaje, rețineți înălțimea totală, inclusiv cutia de acoperiș. Modelele SUV precum KODIAQ și KAROQ pot depăși cu ușurință marcajul de 2 metri.
 • După câțiva kilometri sau cel târziu la prima oprire de serviciu, verificați dacă încărcătura și bagajele sunt bine fixate și, dacă este necesar, faceți ajustări.
 • Când conduceți cu o sarcină sau remorcă pe, se aplică următoarele: centrul de greutate mai mare, greutatea suplimentară și rezistența la aer mai mare influențează comportamentul de conducere și conduc la distanțe de frânare mai mari.
 • Atunci când folosiți paranteze spate pe cuplajul remorcii, trebuie respectată greutatea maximă admisă. Informații despre aceasta pot fi găsite în documentația vehiculului.
 • Dacă remorca și cutia de acoperiș nu sunt necesare, ar trebui demontate pentru a economisi combustibil.
   

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.