SFATURI
27.11.2018

SOLUȚII CLEVER PENTRU O IARNĂ CĂLDUROASĂ

Te urci în mașina ta rece, stai pe scaune reci ca gheața, pornești încălzirea și aștepți. Aceasta este realitatea iernii. Dar nu trebuie să fie așa. Cu doar câteva soluții clever, poți schimba această realitate.
Esspreso

Este esențial să te simți confortabil la volan și să ai un habitaclu încălzit. Mașinile ŠKODA din ziua de azi nu se mulțumesc doar cu încălzirea tradițională.

Ai încercat să conduci o mașină cu volan încălzit? Pentru și mai mult confort, există și scaune încălzite. Iar încălzirea parbrizului și a oglinzilor retrovizoare îți va da un plus de siguranță la drum. Pornirea încălzirii prin telecomandă vă va face să uitați de zilele în care urcați într-o mașină aproape înghețată.

CU UMBRELA ȘI RACLETA MEREU LA ÎNDEMÂNĂ

Cu toate sarcinile suplimentare pe care implică iarna, veți aprecia chiar mai mult calitatea accesoriilor mașinii. Pentru a o avea mereu la îndemână, o racletă de gheață se află în interiorul capacului rezervorului tuturor vehiculelor ŠKODA.

O bună vizibilitate este fundamentală pentru siguranța condusului, așa că o racletă în plus este perfectă. În cazul ninsorilor, o perie vă ajută să curățați zăpada de pe parbriz și plafon.
O soluție inteligentă pentru iarnă dar și pentru restul anului, o reprezintă umbrelele poziționate cu grijă în interiorul portierelor. Dacă ieșiți fără haine impermeabile, veți aprecia cu siguranță protecția lor împotriva ploii și ninsorii.

SCHIURILE, ÎNTR-UN SAC SAU PE ACOPERIȘ

Ai fost vreodată blocat în zăpadă? Pentru aceste situații este bine să ai o lopată la îndemână pentru a scoate mașina din zăpadă. După aceea, poți pune toate uneltele murdare în portbagaj, fără grija că îl vei murdări, deoarece interiorul este protejat de cauciuc cu marginile înălțate de jur-împrejur. Dacă este nevoie, poți scoate protecția de cauciuc pentru a o spăla.

Dacă schiezi, vei aprecia în mod deosebit o altă soluție foarte practică. Schiurile pline de zăpadă pot fi depozitate foarte ușor în mașină. Trebuie doar să le pui într-un sac în portbagaj și să le împingi pe sub bancheta din spate.

Tu și familia ta aveți multe bagaje? Schiurile și snowboardurile, împreună cu tot echipamentul și cu hainele de iarnă, ocupă prea mult spațiu. În cazul acesta, e de preferat un portbagaj pe plafon. Poți de asemenea să montezi o cutie de bagaje pentru a transporta chiar mai multe lucruri în afara mașinii și a avea loc în interior pentru confortul pasagerilor.

CAFEA PROASPĂTĂ LA TINE ÎN MAȘINĂ

Dacă ești o persoană care preferă o cafea de calitate chiar și la volan, atunci află că ŠKODA s-a gândit la tine și a creat un accesoriu special pentru tine. Un esspresor simplu și compact pentru a te bucura de cafeaua ta preferată oriunde. Cu un sistem sub presiune de tipul esspreso, acesta face o cafea perfect aromată.

Tot ce ai de făcut este să oprești mașina în locul potrivit, să o scoți din viteză și să tragi frâna de mână. Conectează cafetiera la priza de 12 volți a mașinii folosind cablul dedicat. Apoi adaugă apa și cafeaua preferată și voila! - esspreso-ul este gata.